Cache – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Cache – PHP – Fórum – Programujte.comCache – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
keren ann
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
20. 2. 2016   #1
-
0
-

Je mozne vlozit obrazky ktore su ulozene v databaze po refreshi stranky do cache? V mojom pripade je vzdy odpovedou servera 200 ked je obrazok z databazy ale pri obrazkoch ulozenych na disku vracia 304.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.220.35.–
Reklama
Reklama
Pavol Knut
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
21. 2. 2016   #2
-
0
-

#1 keren ann
304 znamená že "obrázok" sa ani po refreši nezmenil

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.17.–
keren ann
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
21. 2. 2016   #3
-
0
-

Obrazok sa nemeni len sa nacita znovu ten isty z databazy tak preco nie je odpovedou 304?

Nahlásit jako SPAM
IP: 198.51.75.–
Kit+11
Guru
21. 2. 2016   #4
-
0
-

#3 keren ann
To si musíš ošetřit vlastním skriptem, aby místo obrázku z databáze odeslal HTTP 304.

Obrázkům je zpravidla lépe na disku než v databázi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Pavol Knut
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
22. 2. 2016   #5
-
0
-

#3 keren ann

To by som úplne nesúhlasil či je lepšie v databáze alebo na disku.

Odpoveď 304 znamená že obrázok je v prehliadači už zakešovaný a tým pádom dáva odpoveď 304 ako "obrázok sa nezmenil". Keď vyprázdniš keš prehliadača (zmažeš cookies) zapíše sa do log záznamu 200 a každý následný refreš na prehliadači (obnoviť stránku) dá potom následne opäť len 304.

Takže to nie je vec databázy alebo disku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.17.–
Knut0
Newbie
22. 2. 2016   #6
-
0
-

A už nie som anonymný.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.17.–
Na počkanie robím neskutočné, nemožné ihneď.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 44 hostů

Podobná vlákna

Cache — založil Figa

Cache — založil Figa

AJAX vs. cache — založil Matěj Andrle

Vymazani IE cache v C — založil machis

Java a IE cache — založil Jiri Vit

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý