Ahoj ..
chtel bych se zeptat jake jsou platove moznosti asp.net programatoru v ceske republice ..
Dival jsme se i na prumerny plat v CR pro asp.net ale ja bych chtel vedet na jake penize muze asp.net programator dosahnout.
Dekuji :)
Fórum › Offtopic
Plat asp.net programator
#1 qwertys
Kdo ovládá jen jednu malou část, ten 30 000,- a pakliže každý milimetr (včetně nadstaveb), pak i 100 000,-. Většina lidí jež znám, kterýmiž míním především pracovníky v partnerství s Microsoftem, ovládá skutečně jen nějaký svůj menší svět. Umí třeba jen kliknout přesně na konkrétní ikonu a nezajímá je, že existuje i jiný přístup. Ovládají jen to své a stačí jim to. A právě tak to stačí i zaměstnavatelům. Tedy buď jsi řadový administrativní pracovník (zvládneš 8 hodin rutiny a nic moc závratného nevykonáš), anebo maník, kterýžto zkrátka prorazí. Na to, že mnozí jen vkládají kusy textu a opakují stále totéž, se mi průměrný plat jeví jako absurdně vysoký. (Pokud mohu věřit údajům, kteréžto o svém platu uvádějí.)
spise nez samotneho C# seniora me zajimalo asp.net programatora ..
na druhou stranu pokud bude clovek co rozumi perfektne asp.net tak ten nebude mit asi zadne problemy s pozici C# senior nebo se pletu ?
Resp. pokud bych mel praxi jako asp;.net programator .. tak mam automaticky i jako c# programator .. (pokud v tom asp programuji v jazyce C# )...nebo se na to zamestnavatele divaji jinak ?
#4 qwertys
Jak jsem psal - vůbec ne. Ustavičně se setkávám s tím, jak programátor vlastně ani neumí logicky uvažovat, neovládá programovací postupy, ... Nějak se naučili určitý postup, kterýžto pak v práci každý den opakují. Někdo jim ukázal jejich práci a oni jen kopírují, vkládají, ... Hodně lidí se také za několik let o moc neposune - znám programátory na vysokých postech, kteřížto mají problémy se standardními chybami. A ono to vážně ani tak není třeba - spíše umět vycházet s lidmi, zvládat rutinu, podřizovat se, ...
#6 Matějek
Další, co si myslí, že v práglu na něj čekají s otevřenou náručí. Ano, v práglu mívají vyšší platy než v Brně, ale také dražší bydlení. Nakonec budeš bydlet ve Středočeském kraji a dojíždět nákladně autem. Navíc na rozdíl od práglu, v Brně máš šanci, že do práce v pohodě dojdeš pěšky.
hu
umět vycházet s lidmi, zvládat rutinu, podřizovat se
tak to si v oboru ani neškrtnu. Jsem sólový hráč, rutina mne ubíjí a s každým hned vyběhnu. (s nadsázkou)
hu
Jestli nemůžeš najít prácit, tak se můžeš podívat na cooljobs, vyhledává to volné pozice přímo podle pozice, kterou hledáš. Máš tak i přibližný plat, který by si dostal ;-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Programátor C#, ASP.NET — založil TomSyk
ASP.NET C# Programátor — založil freepowerdeveloper
Programátor C#, ASP.NET — založil Tomáš Sýkora
ASP.NET C# Programátor — založil freepowerdeveloper
Moderátoři diskuze