Mobilniplatby - problém script – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Mobilniplatby - problém script – PHP – Fórum – Programujte.comMobilniplatby - problém script – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Kapy0
Newbie
22. 2. 2016   #1
-
0
-

Zdravím, emulator mě vyhazuje chybu:

HTTP status 200.
Nesprávný Content-Type odpovědi. Očekávaný text/plain. Aktuální: text
Text odpovědi obsahuje nepovolené znaky. Např. diakritiku.
Testovaná URL: http://********.cz/sms.php?timestamp=2016-02-22T21%3A12%3A21.948&phone=420*******&sms=16&shortcode=9033350&country=CZ&operator=TMOBILE&att=1&id=1
Odpověď serveru: Dekujeme za platbu..0:
Hlavička: Content-length: -1
Skutečná délka odpovědi: 24

Zde mám script:

<?php
 
    echo "Dekujeme za platbu..";  // odpoved
  
 
$server = "localhost"; // jméno serveru 
$login = "root"; // přihlašovací jméno 
$heslo = "12345"; // heslo 
$databaze = "mojehra"; // název databáze 
$table = "hraci"; // tabulka
$sms = $_GET['sms']; // zadaná hodnota do SMS (ID hráče)


$db = MySQL_Connect($server, $login, $heslo) or die("Nepodařilo se připojit k databázi"); // připojení k databázi 
MySQL_Select_DB($databaze, $db) or die("Nepodařilo se otevřít databázi");
$sql = "UPDATE `mojehra`.`hraci` SET `goldy` = `goldy` + 500 WHERE `hraci`.`hrac` = '".mysql_real_escape_string($_GET["sms"])."'";


mysql_query($sql, $db) or die(mysql_error($db));

echo mysql_errno() . ": " . mysql_error(). "\n"; 
?>

Prosím o vysvětlení chybových hlášek v emulátoru a hlavně..kde se vzala ta nula nakonci "Dekujeme za platbu".
Funkčnost to plní,ale ten emulátor furt hází chybu..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.50.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
23. 2. 2016   #2
-
+1
-
Zajímavé

#1 Kapy
nula na konci je vcelku jasna:

echo mysql_errno() . ": " . mysql_error(). "\n"; 

A headery muzes naposilat jaky chces... Napriklad takovy Content-Type: text/plain

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 2. 2016   #3
-
0
-

Pokud si nejsi jisty, ktere echo ti to vypisuje, tak je dobre tam mezi radky vlozit

echo "<hr>"; nebo
echo 1;
echo "Dekujeme za platbu";
echo 2;
echo "neco dalsiho";
echo 3;

a nebo obalit retezce nejakym znakem 

echo "XX Dekujeme za platbu XX";
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:2c24:f9...–
Kapy0
Newbie
23. 2. 2016   #4
-
0
-

#2 KIIV
Děkuji moc..ono totiž to není můj script já jen předělal :) Odstaranil jsem  

echo mysql_errno() . ": " . mysql_error(). "\n"; 

A funguje..jen teda chci se zeptat do budoucna..mobilníplatby mi ukazuje, že script je v pohodě a funguje .. ale furt jednu chybu vyhodí to je stím Content-Type nevadí to do budoucna?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.50.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
25. 2. 2016   #5
-
0
-

Ptas se na toto?
"Nesprávný Content-Type odpovědi. Očekávaný text/plain."
Schazi ti v php kodu nastaveni header(). Lze tam nastavit spravny content-type, code-page a pripadne status, pokud to ma slouzit pro ajax.

cz.php.net/header
Dole je par prikladu v komentarich, zbytek se da najit googlem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:7cd1:a7...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Script — založil papajohn

Action Script 3 — založil Majox

FF a tento script? — založil Dominik Franěk

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý