Funkcia na rozšifrovanie textu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Funkcia na rozšifrovanie textu – C / C++ – Fórum – Programujte.comFunkcia na rozšifrovanie textu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Judit0
Duch
25. 2. 2016   #1
-
0
-

Zdravím.

Potrebovala by som poradiť s jednou funkciou, s ktorou si neviem dať rady.
Deklarácia funkcie je decrypt (const int ttable[], int text[]);
pričom ttable[] je prekladová tabuľka, ktorú už  mám hotovú
a text[] je vstupno-výstupná premenná, ktorá pri zavolaní bude obsahovať text na rozšifrovanie a po ukončení funkcie sa v nej bude nachádzať rozšifrovaný text.

Vopred ďakujem  za každú odpoveď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.159.104.–
Reklama
Reklama
PiranhaGreg0
Stálý člen
25. 2. 2016   #2
-
0
-

Vidím tam datový typ int, ale mluvíš o textu... Co konkrétně nevíš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.126.–
Judit0
Duch
25. 2. 2016   #3
-
0
-

#2 PiranhaGreg
Ach má tam byť char. 
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.159.104.–
PiranhaGreg0
Stálý člen
25. 2. 2016   #4
-
0
-

Pokud je ttable opravdu překladová tabulka, mělo by stačit 

void decrypt(const char ttable[], char text[]) {
	for (int i = 0; text[i]; i++)
		text[i] = ttable[text[i]];
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.126.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 106 hostů

Podobná vlákna

Funkcia — založil ukulele

Funkcia v JS — založil DuDo

Funkcia PlaySound.. — založil Nrigo

Const funkcia — založil nord

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý