Ako vypnúť prehrávač pri vstupe na web – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ako vypnúť prehrávač pri vstupe na web – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comAko vypnúť prehrávač pri vstupe na web – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Knut0
Newbie
27. 2. 2016   #1
-
0
-

Poprosím ak niekto poradí ako zastaviť prehrávač aby sa sám nezapínal ale fungoval len na manuálne zapnutie cez button. Môj script:

 

    /* Background Music */
var songs = ['assets/danosongs.com-magicghost.mp3','assets/danosongs.com-magicghost.ogg'], // First: mp3, second: ogg; Music by Dan-O at DanoSongs.com
    autoplay = false,           // Boolean, set to false if you don'T want to autostart it
    startingVolume = 0.4,       // A number between 0 and 1
    
    /* Background Slider */
    sliderSettings = {
        auto: true,             // Boolean: Animate automatically, true or false
        speed: 1000,            // Integer: Speed of the transition, in milliseconds
        timeout: 4000,          // Integer: Time between slides, in milliseconds
        random: false,          // Boolean: Randomize the order of the slides, true or false
    },
    
    /* Sticky Menu */
    stickyMenu = false,         // Use sticky menu? Set to true to turn on
    
    /* Index text slideshow interval */
   	indexInterval = 4000,
   	
   	/* Maps */
   	mapAddress = 'Downtown Dubai';

/**********************
 * Don't edit below
 *********************/

var player, portfolio, sliderDir = false;

$(window).load(function(){
    
    
    /* Background music */
    player = new Player;
    
    $('#music_toggle').click(function(){
        if($(this).hasClass('play')){
            player.player.pause();
            $(this).removeClass('play');
            $.cookie('autoplay', 'false');
        }
        else{
            player.play();
            $(this).addClass('play');
            $.cookie('autoplay', 'true');
        }
    });
    
    autoplay = $.cookie('autoplay') === 'false' ? false : true;
    
    if(autoplay){
        $('#music_toggle')[0].click();
    }

Ďakujem vopred

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.24.–
Na počkanie robím neskutočné, nemožné ihneď.
chita0
Newbie
27. 2. 2016   #2
-
0
-

#1 Knut
Odstraň nebo zakomentuj tyto řádky

autoplay = $.cookie('autoplay') === 'false' ? false : true;
    
if(autoplay){
   $('#music_toggle')[0].click();
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 77.104.198.–
Řešení
Knut0
Newbie
27. 2. 2016   #3
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Ďakujem už aj vyskúšam... Ďakujem veľmi pekne podarilosa.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.24.–
Na počkanie robím neskutočné, nemožné ihneď.
chita
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
27. 2. 2016   #4
-
0
-

#3 Knut
Tak zakomentovat jen toto 

if(autoplay){
   $('#music_toggle')[0].click();
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 77.104.198.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý