Process.DataReceivedEventHandler jak předat další parametr? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Process.DataReceivedEventHandler  jak předat další parametr? – .NET – Fórum – Programujte.comProcess.DataReceivedEventHandler jak předat další parametr? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hlucheucho+10
Posthunter
1. 3. 2016   #1
-
0
-

   

public class Podproces
{
   private Process proc;
   private int cislo;

   private static void ZpravaOdPodprocesu(object odesilatel, DataReceivedEventArgs zprava)
   {
      cislo = .... //ziska se zpracovanim zpravy
   }
}

Ahoj,

používám přesměrovaný výstup spuštěného procesu a jeho asynchronní čtení. Narazil jsem na problém, jak z event handleru zapsat do členské proměnné třídy výsledek zpracování přijatého řádku (viz fragment kódu). Proměnnou cislo nelze použít static, chová se jeko globální a já potřebuji aby každá instance třídy měla "svou proměnnou" cislo. Jak na to?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Reklama
Reklama
Matěj Andrle+1
Grafoman
1. 3. 2016   #2
-
0
-

#1 hlucheucho
Delegát...

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.30.56.–
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
2. 3. 2016   #3
-
0
-

Nedelej event handler ZpravaOdPodprocesu static

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
hlucheucho+10
Posthunter
2. 3. 2016   #4
-
0
-

#3 P

Jak prosté. Jen nechápu, proč v příkladech na MSDN je static handler. V některých příkladech jsem narazil na lambda expression.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
2. 3. 2016   #5
-
0
-

#4 hlucheucho
Anonymní metody, delegáti, lambda výrazy -> však jsem to psal hoře...

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.30.56.–
hlucheucho+10
Posthunter
2. 3. 2016   #6
-
0
-

Stále nerozumím, proč je v příkladech static. Přitom s "nestatickým" event handlerem se to zkompiluje a funguje podle očekávání. Používám MS VS 2015.

Je to anachronismus ze starších verzí C#?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
2. 3. 2016   #7
-
0
-

#6 hlucheucho
V oficiální dokumentaci se ke statickému handleru jen tak nedostaneš. Existuje jediné použití - import... (systémové funkce (kernel C++))

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.30.56.–
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 60 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý