#14 peter
Asi mi nerozumíš viz Tvá poslední věta. Není tomu tak, opravdu se v PHP zatím jen rozkoukávám. leccos si umím udělat sám ale v PHP jsem naprostý zelenáč a proto se ptám lidí, kteří tomu rozumí. Věř mi, že kdybych věděl jak na to, neptám se! Jistě byla si taky doba, kdy jsi nevěděl a možná si se to naučil ve škole, já tu možnost neměl jsem naprostý samouk a nebojím se říct laik ale i přesto jsem se toho už dost naučil no a až se mě zeptáš za nějakej ten pátek, tak ti to vysypu z rukávu. HTML i CSS zvládám, jen se teď tak nějak začínám seznamovat s PHP to je asi vše.
Mám to teď udělané tak jak mi poradil Kit a moc mu za to děkuji. a jediné co potřebuji je aby výsledné pole (není skaldem) bylo červené, případně tučné). Samozřejmě, že z hlediska konkurence by bylo lepší nahradit ještě že pokud je skladem třeba 5ks napsat jen skladem ale na to se raději ani neptám a v podstatě mi stačí, když to bude tak jak jsem psal. Ještě k těm 50.000:-) Ty stránky dělám pro sestru, která prodává svíčky a jestli myslíš, že je bohatá, že má tři prodejny, tak se tomu musím pousmát. ty prodejny jsou výdejní místa u známých, kteří tam nějakou prodejnu mají ale to je fuk. A poslední věc, ta výsledná hodnota načítaná z DB (sklad_praha_1) atd. je skutečně číslo, které se DO DB importuje skrze CSV a já budu mít na tom webu v detailu produktu jen tohle rozbalovací pole s aktuálními stavy produktů na těch výdejních místech.
<?php
function stav($prodejna, $stav) {
if ($stav > 0) {
return "<option value=''>$prodejna: $stav ks</option>";
}
return "<option value=''>$prodejna: není skladem</option>";
}
?>
<select name="Dostupnost" size="0">
<?php
echo stav("Ihned pro odeslání", $this->product->product_in_stock);
echo stav("Prodejna Praha 1", $this->product->sklad_praha_1);