Formulář s POST-prosím pomoooc – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Formulář s POST-prosím pomoooc – PHP – Fórum – Programujte.comFormulář s POST-prosím pomoooc – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ololol0
Newbie
14. 2. 2007   #1
-
0
-

Mám problém s formuláři které jsou odesílány metodou post.
Pokud dám na další stránce javascript:history back() tak mám stále
problem že stranka obsahuje data a Upozornění: Platnost stránky vypršela. atd.

Proto musím vsechna data metodou get v URL adrese, Coz kdekdo uvidi.
Jak se toto řeší ?

Taky jsem si prohlizel zdrojove kody jinych vygenerovanych stranek ktere bezi v PHP a maji u form method=post
a pritom se lze pohybovat v prohlížeči dopředu i dozadu a není s tím problém.

Co dělám špatně ? Předem díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Double
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
14. 2. 2007   #2
-
0
-

To ololol:

jak kontrolujes jestli byl formular odeslan? Dej si podminku do input hidden na trua a pokud bude odeslan nastav na false, event. muzes promenne nastavit na prazdne

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ololol0
Newbie
14. 2. 2007   #3
-
0
-

Potřeboval bych vědět přibližně jak to udělat.
Tu podmínku vložit u atributu form ?
Ten formulář a jeho data budou potom ignorovaný když se na něj dostanu přes javascript history() ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ololol0
Newbie
16. 2. 2007   #4
-
0
-

Double píše:#
# To ololol:#
##
#jak kontrolujes jestli byl formular odeslan? Dej si podminku do input hidden na trua a pokud bude odeslan nastav na false, event. muzes promenne nastavit na prazdne



Může mi prosím někdo vysvětlit toto:
Dej si podminku do input hidden na trua a pokud bude odeslan nastav na false, event. muzes promenne nastavit na prazdne

Formuláře jsem předělal na GET a stejně mi při průchodu zpět pracují..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
17. 2. 2007   #5
-
0
-

..
<input type="hidden" value="1" name="odeslano">
..

if ($_POST['odeslano']==1) {
$_POST['odeslano']=0
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 77 hostů

Podobná vlákna

Pomoooc — založil silent

Pomoooc s javou — založil prosim moc o pomoooc

C++ - get & post — založil FanatiK

Post — založil Václav Žitek

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý