tak se zdá, že to s rootem de od 10 k 5 :( A s Londýnskou burzou jakbysmet! :)
Fórum › Offtopic
Me klepne
No vzhledem k tomu, ze je to "zase" reklama na produkty z dilny MS tak bez komentare. Od nich uz jsem videl tolik reklam. Kdybych mel firmu s miliardovymi rocnimi zisky, taky bych asi taky nekomu zaplatil za prechod na muj produkt a vyuzil ho rovnez k reklame.
Co mam proti MS? Je toho spousta.... Neodsuzuji jejich produkty a verim ze tam pracuji zkuseni lide, ale jak se chovaji je ten problem. Treba dobrej clanek je na blackhole.sk s nazvem Why i hate microsoft. Je to par dilu a souhlsim s nima... Kdyz budes mit cas, precti si ho...
:D :D jestli chceš tak se můženm složit a koupit jí dohromady :DHalbax píše:#
# Ja zatim nemam proti MS nic... jelikoz v normalním obchode nuklearni hlavici nekoupim :D *Joke*
<noflamepls>
Nevím jak Al, ale u vás ostatních si troufám říct, že nemáte s Windows Serverem žádné zkušenosti a své argumenty jste schopni opřít pouze o vysokou využívanost Linuxu na serverech a ten článek na blackhole.sk - tomu teda řikám vlastní a rozumný názor. Navíc neznáte žádná fakta a jediné co dokážete napsat je, že si za to MS zaplatil. Je to pi nejmenším trapné.
Ale jinak souhlasím, s rootem to jde s kopce a kvalita silně klesá, pomalu se mi zdá horší než živě.
</noflamepls>
hrušky nebo jablka ??
To Al: S rootem to jde z kopce? :D :D Ne! Oni se tam jen ještě najdou objektivní nezaujatí lidé proti MS. To se o tobě a dalších linuxáků na Programujte říci nedá. LOL
Jo a ta reklamní kampaň má pravdu. Placený server systém od MS je lepší volba. Ve firmě bych ho použil taky.
eMan píše:#
# njn, klasicekj flame kterych je na internetu tisice, lepsi je se nezapojovat ...#
#je lepsi LINUX nebo windows#
#je lepsi openGL nebo directX#
#C++ nebo C#, nebo Java ?#
#cerna nebo bila ?? (hehe bila :) )#
#....
Proč pořád porovnáváte nesrovnatelné??!
To DeaLer: Vylepšil bych to tvoje "hrušky nebo jablka ??" na "Jablka nebo brambory?" :)
# njn, klasicekj flame kterych je na internetu tisice, lepsi je se nezapojovat ...#
#je lepsi LINUX nebo windows#
#je lepsi openGL nebo directX#
#C++ nebo C#, nebo Java ?#
#cerna nebo bila ?? (hehe bila :) )#
#....
No tak s tim zasadne nesouhlasim.. CERNA!!!
To Zelenáč: no jasně, že černá - vždyť bílá je tak podřadná :).
To dalaman: JJ - jiná vlnová délka.
Al píše:#
# to L.CH.>Zajimavé, co jsem se tak bavil, tak většina firem právě přechází na Linux. Co za tím asi bude?
Tak s takovou firmou jsem v posledni dobe nejak nemel tu cest ;)
# cerna nebo bila ?? (hehe bila :) )#
#....
Nejlepší jsou obě dohromady :D
Jinak si myslím, že Windows nejsou špatné (za to předražené), vadí mi hlavně chování MS k běžným uživatelům, které je hrozně arogantní a neochotné, ale co se dá dělat, že?
A nebude to tým, že "londýnska burza" používa ASP?
Co furt vsichni mate s tou predrazenosti??? VZdyt Visty Home Premium (cooz musi 99% lidi stacit) stoji v OEM verzi blbych 3000 korun. Ano, nejsou zadara, ale porad stoji jen tolik co 2 pocitacove hry!
CommanderZ píše:#
# Co furt vsichni mate s tou predrazenosti??? VZdyt Visty Home Premium (cooz musi 99% lidi stacit) stoji v OEM verzi blbych 3000 korun. Ano, nejsou zadara, ale porad stoji jen tolik co 2 pocitacove hry!
Jenže ne vždy je (legální) možnost pořídit si OEM verzi nebo upgrade a potom stojí Vista Home Basic skoro 7000 (s DPH) a to mi vysvětli, v čem je takový cenový rozdíl, protože kdyby se MSsoftu nevyplatilo prodávat OEM verze za takovou cenu, tak to asi nedělá.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jak přepínat mezi metodami? — založil Arkan
Spustenie fukcie, ktorej meno je v db — založil bruenor
Paypal - IPN listener - 405:Method not allowed (myslí sa asi POST) — založil lukas.balaz
Moderátoři diskuze