Pole cez form – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pole cez form – PHP – Fórum – Programujte.comPole cez form – PHP – Fórum – Programujte.com

 

sumo
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
14. 3. 2016   #1
-
0
-

Zdravim,

ak pouzijem vo html formulari pole cez method POST, a potom chcem citat to pole, ak pouzijem $_POST, mi nevrati ziadnu hodnotu !

S cim to moze suvisiet alebo co treba volat na ziskanie hodnot pola ?

Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.5.210.–
ondrej39+1
Věrný člen
14. 3. 2016   #2
-
0
-

Bez ukázky kódu se dá těžko vyčíst, co máš špatně, ale standardní problém je špatný přístup k proměnné.

V HTML formuláři bys měl mít id='jménoProměnné[]', v PHP poté pouze $obsahProměnné = $_POST['jménoProměnné'] (všimni si rozdílu inidikace pole, v HTML je, v PHP nikoliv).

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.172.–
Inject all the dependencies!
sumo
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
14. 3. 2016   #3
-
0
-

#2 ondrej39
Neviem ci som dobre pochopil

ale form je:

  echo "<td><input type='text' id='poradie[".$dt->id."]' name='poradie[".$dt->id."]' value='".$dt->poradie."' style='width: 50px;'/></td>";      

   echo "<td><input type='text' id='name[".$dt->id."]' name='name[".$dt->id."]' value='".$dt->name."' class='long'/></td>";     

a potom post php:

  if($_POST['akcia'] == 'edit_room') {
           $obsahPor = $_POST['poradie'];

           echo 'POR:'.$obsahPor;

************************

tu nevypise nic      

************************
         foreach($_POST['name'] as $k => $v) {
            $db->runQuery("UPDATE $TBL[ck_resorts_rooms] SET name = '".$v."', poradie = ".$_POST['poradie'][$k].", stav = ".abs($_POST['stav'][$k])." WHERE id = ".$k);
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.5.210.–
Kit+15
Guru
14. 3. 2016   #4
-
0
-

#3 sumo
Zkus si vypsat obsah $_POST a hned pochopíš, v čem děláš zásadní chybu. 

<?php
print_r($_POST);
Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý