Echo a classa – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Echo a classa – PHP – Fórum – Programujte.comEcho a classa – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michal Hančil
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
15. 3. 2016   #1
-
0
-

Dobrý den mám problém že když přes echo vypisuji nějaké divy s classou tak echo vypíše claasu u divu ale styly se na neaplikují, co s tím ?

<?php
$definition = array('Tohle', 'Je', 'Tak', 'Test');
shuffle ($definition);

$prom = rand(0,1);

if ($prom == 1)
    echo "<div class='zarovak'><div class='zarovicka'></div><p>$definition[1]</p></div>";
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.126.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
15. 3. 2016   #2
-
0
-

#1 Michal Hančil
Třeba to bude tím, že $definition nemáš uvnitř toho divu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Michal Hančil
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
15. 3. 2016   #3
-
0
-

To tím právě není protože se neaplikuje styl pro zarovak kde je position:fixed a background-color:blue;

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:8d1a:acda:c152:...–
Kit+11
Guru
15. 3. 2016   #4
-
0
-

#3 Michal Hančil
Evidentně to však nemá nic společného s PHP. Nejdříve si odlaď CSS.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
peter
~ Anonymní uživatel
2533 příspěvků
16. 3. 2016   #5
-
0
-

{$definition[1]}

 A jsi si jisty, ze je to spravne? Kdyz si zkouknes zdrojovy kod ve www prohlizeci, je tam spravne? Jak by mel byt? Tak ho tam nejdriv napis spravne pres echo a az pak doplnuj promenne.

    echo "
<div class='zarovak'> <!-- je to jmeno class spravne? -->
  <div class='zarovicka'> <!-- je to jmeno class spravne? -->
  </div>
  <p>
    $definition[1] <!-- je to tu spravne? -->
  </p>
</div>
";
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:3c3c:ae...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 90 hostů

Podobná vlákna

Echo doprostřed — založil Naivi

Příkazy Echo a Cout — založil Tomáš

Fopen, problém s echo — založil tomick

Form select a echo — založil Vašek

Echo alebo print — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý