Program – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Program – C / C++ – Fórum – Programujte.comProgram – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Dalibor0
Newbie
28. 3. 2006   #1
-
0
-

mne nejde ten program Dev-C++ aj kd dam na konec dvakrat cin.get();. proste ho idem skompilovat a vypise mi ze to neni skompilovane a nespusti sa. nevies co s tym je?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Peter D.0
Expert
28. 3. 2006   #2
-
0
-

mas tam chybu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Adam Streck0
Stálý člen
28. 3. 2006   #3
-
0
-

Jako každému - pokud máš nějakej problém s kódem, tak ho ZVEŘEJNI, takhle ti můžem říct akorát, že tam chybu máš, stěží ale budem vědět jakou.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dalibor0
Newbie
29. 3. 2006   #4
-
0
-

#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
int skoreSparta, skoreSlavia:
skoreSparta = 2;
skoreSlavia = 2;
cout << "Vlozte skore sparty:";
cin >> skoreSparta;
cout << "Vlozte skore slavie:";
cin >> skoreSlavia;
cout << "n";
if (skoreSparta > skoreSlavia)
cout << "Sparta do toho!n";
{
if (skoreSparta < skoreSlavia)
}
if (soreSparta == skoreSlavia)
{
cout << "Vyrovnane skore? To neni mozne!n";
cout << "Zadajte skutocne skore Slavie:";
cin >> skoreSlavia;
if (skoreSparta > skoreSlavia)
cout << "Vedel som to! Sparta do toho!";
if (skoreSlavia > skoreSparta)
cout << "Vedel som to! Slavia do toho!";
if (skoreSparta == skoreSlavia)
cout << "Aha, je to skutocne vyrovnane!";
cout << "Diky za informacie.n";
cin.get();
cin.get();
return 0;
}
toto je ten zdrojak ktory mi nejde spustit. ale ja si myslim ze to bude v niecom inom a nie v zdrojaku lebo programy ktore som aj predtym robil mi isli a skusil som si otvorit ten zdrojak nejakeho stareho programu a namiesto napriklad
2 * 3 som dal 5 * 6 a nic neslo to vysledok sa nezmenil. ale nejak pred tromi dnami mi to este islo a co sa tyka prikazov v tom zdrojaku tak som ziadny nemenil takze si myslim ze by som mohol mat nieco zle nastavene v programu nie?:((

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Adam Streck0
Stálý člen
29. 3. 2006   #5
-
0
-

#include <iostream>

using namespace std;
int main()
{
int skoreSparta, skoreSlavia;
skoreSparta = 2;
skoreSlavia = 2;
cout << "Vlozte skore sparty:";
cin >> skoreSparta;
cout << "Vlozte skore slavie:";
cin >> skoreSlavia;
cout << "n";
if (skoreSparta > skoreSlavia)
cout << "Sparta do toho!n";
else if (skoreSparta < skoreSlavia)
cout << "Slavia do toho!n";
else if (skoreSparta == skoreSlavia) {
cout << "Vyrovnane skore? To neni mozne!n";
cout << "Zadajte skutocne skore Slavie:";
cin >> skoreSlavia;
if (skoreSparta > skoreSlavia)
cout << "Vedel som to! Sparta do toho!";
else if (skoreSlavia > skoreSparta)
cout << "Vedel som to! Slavia do toho!";
else if (skoreSparta == skoreSlavia)
cout << "Aha, je to skutocne vyrovnane!";
}
cout << "Diky za informacie.n";
cin.get();
cin.get();
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Adam Streck0
Stálý člen
29. 3. 2006   #6
-
0
-

Jinak m?t t? po ruce, asi bych t? zpohlavkoval. P?r z?kladn?ch bod?:
a) p??kaz mus? b?t uzav?en pomoc? ;, ne pomoc? :
b) n?zvy prom?nn?ch mus? b?t stejn?
c) pokud n?kam vlo??? {, za??n?? blok p??kaz?, bezd?vodn? blok p??kaz? uprost?ed programu je k ni?emu.
d) v?echny bloky p??kaz? mus? b?t uzav?en?.
e) za podm?nkou if mus? b?t p??kaz nebo blok
f-z) ne? se zept?? tak laskav? strav nad sv?m programem alespo? 5 minut!!!!!!!!!!!! V?pis chyb je od toho, aby jsi se dozv?d?l, kde jsou chyby, ne abys ho ignoroval!!!!!!!!!!!!!!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ras?o0
Newbie
11. 11. 2006   #7
-
0
-

heh, zabavni program :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 195 hostů

Podobná vlákna

3D program — založil Bengo

Program — založil mattisse

Program — založil vygum

Program — založil bohetik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý