Menu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Menu – PHP – Fórum – Programujte.comMenu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Eddie0
Duch
28. 3. 2006   #1
-
0
-

nazdar...
potrebujem vytvorit na svoje stranky stromove menu. nieco podobne ako je tu ale neviem ako. mam tabulku v ktorej su ulozene jednotlive polozky.
id-cislovanie - primary key
level - 1-rodic 2-potomok
id_predka - 0- rodic -x predok - id
dufam ze s toho vydete :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
---------------------------------------\\r\\nicq: 260-295-652 \\r\\n piste vsetko tykajuce sa php
Reklama
Reklama
28. 3. 2006   #2
-
0
-

Nevim jestli je to to co hledas, ale me to slouzi k vypisu seznamu kategorii zbozi i s podkategoriemi.



$dotazS1="SELECT * FROM kategorie WHERE parent_id = 0 ORDER BY nazev";
$odpovedS1=@mysql_query($dotazS1) or die ("<font color=red><b>Selh?n? spolupr?ce s datab?z?</b></font><br>");
$kat="";
while ($zaznam5=MySQL_Fetch_Array($odpovedS1))
{
$dotazS2="SELECT * FROM kategorie WHERE parent_id = ".$zaznam5["ID"]." ORDER BY nazev";

$odpovedS2=@mysql_query($dotazS2) or die ("<font color=red><b>Selh?n? spolupr?ce s datab?z?</b></font><br>");
$kat.= "<li><a href="eshop_zobraz.php?kategorie=".$zaznam5["ID"]."">".$zaznam5["nazev"]."</a></li>";

if(MySQL_Num_Rows($odpovedS2)>0) $kat.="<ul id="navlist2">";

while ($zaznam6=MySQL_Fetch_Array($odpovedS2))
{
// style"padding-left:25"
$kat.= "<li><a href="eshop_zobraz.php?kategorie=".$zaznam6["ID"]."">".$zaznam6["nazev"]."</a></li>";
//      
}while(false);
if(MySQL_Num_Rows($odpovedS2)>0) $kat.="</ul>";
}while(false);
[/code[

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů

Podobná vlákna

Menu — založil dinkin

MENU — založil Anonymní uživatel

Menu — založil Peťan

Menu — založil Jakub Vojáček

 

loadingtransparent (function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true; po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); })();
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý