Seřazení prvků v poli od nejvyšší hodnoty po nejnižší hodnotu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Seřazení prvků v poli od nejvyšší hodnoty po nejnižší hodnotu – .NET – Fórum – Programujte.comSeřazení prvků v poli od nejvyšší hodnoty po nejnižší hodnotu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Kubas1290
Stálý člen
11. 4. 2016   #1
-
0
-

Ahojky lidi,

Poradí mi prosím někdo z vás (rychle) cyklus ,kterým prvky v 4 prvkovem poli seřadím od nejvyšší hodnoty po tu nejnižší hodnotu?

Díky moc :)

resp.

int[] Pole = new int[3];

for(int i=0;i<Pole.length;i++)

a něco dál :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.8.–
BDS+3
Věrný člen
11. 4. 2016   #2
-
0
-

#1 Kubas129
schválně jsem zkusil použít google:

int[] values = { 4, 2, 8, 6 };            
            Array.Sort(values, (value1, value2) => value2.CompareTo(value1));

pokud ještě nerozumíš lambda výrazům tak můžeš použít i toto: 

int[] values = { 4, 2, 8, 6 };
            Array.Sort(values, delegate(int i, int j) { return j.CompareTo(i); });
Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
ctverec
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
11. 4. 2016   #3
-
0
-

To je samozřejmě správné řešení. Ale využívá vestavěné silné nástroje. Zajímavější je pokusit se to naprogramovat v detailu. S těmi čtyřmi prvky to působí tak nevinně, ale úplně jednoduché to není.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.134.–
BDS+3
Věrný člen
11. 4. 2016   #4
-
0
-

#3 ctverec
to máš pravdu, většinou si tyhle věci musím nakreslit :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
BDS+3
Věrný člen
11. 4. 2016   #5
-
0
-

#1 Kubas129
pole int[] Pole = new int[3]; nemá 4 prvky, ale 3!

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
BDS+3
Věrný člen
11. 4. 2016   #6
-
0
-

#1 Kubas129  řešení dotazu z C++

doufám, že toto dokážeš použít: 

vytvoř si třídu Player:

    class Player : IComparable
    {
        public int score;
        public string name;

        public Player(string player_name)
        {
            score = 0;
            name = player_name;
        }

        public int CompareTo(object obj)
        {
            Player p = (Player)obj;
            return p.score.CompareTo(score);
        }

        public override string ToString()
        {
            return string.Format("{0}: {1}", name, score);
        }
    }

hráče budeš mít místo v poli v listu: 

            List<Player> players = new List<Player>();
            //naplnění listu (to musíš udělat před započetím hry)
            players.Add(new Player("Hráč 1"));
            players.Add(new Player("Hráč 2"));
            players.Add(new Player("Hráč 3"));
            players.Add(new Player("Hráč 4"));
            //po dokončení hry můžeš hráče seřadit:
            players.Sort();
            //pak vypiš skóre
            //před započetím další hry List vyprázdni!

hráčům budeš připisovat body takto: players[aktualni_hrac].score++;

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
12. 4. 2016   #7
-
0
-

Kubas129 - Promin, ale bavime se tu ted o tom, ze mas ukol, za ktery budes odmenen a chces, aby ho druhy udelal pro tebe za nulovou odmenu? :) To jsi oslovil opravdu nespravneho cloveka. Jsem za programovani placeny.

Co treba zkusit prohledat forko nebo pouzit google? Vsadim se, ze google na tema serazovani, sort najde miliony odkazu a u nich bude nejspis i kod. Treba i z jineho jazyka.

Treba bys narazil na muj kod pro js. ale, proste, kdyz neni snaha...

var i,j,a,b,c,x,y;
x=0;y=pocet1;
for (i=x;i<y;i++)
{
a=pole1[i];b=i;c=pole1[b]
for (j=(i+1);j<=y;j++) {if (pole1[j]<c) {b=j;c=pole1[b]}}
pole1[i]=c;pole1[b]=a;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:6d4b:c4...–
P
~ Anonymní uživatel
212 příspěvků
BDS+3
Věrný člen
12. 4. 2016   #9
-
0
-

#7 peter
nebo se nad tím zamyslet, mě jako první možnost napadlo toto:

static void SortIntArray(int[] arr)
        {
            int temp;
            for(int i=0; i<arr.Length; i++)
            {
                for (int j = 0; j < arr.Length; j++)
                {
                    if (arr[j] < arr[i])
                    {
                        temp = arr[i];
                        arr[i] = arr[j];
                        arr[j] = temp;
                    }
                }
            }
        }
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.253.–
W10 :)
kubas129
~ Anonymní uživatel
174 příspěvků
12. 4. 2016   #10
-
0
-

Já se omlouvámi jsem to nenapsal ,tak úplného cele co bych potřeboval
Já bych potřeboval aby se mi v tom poli se 4 prvky (0123) se řádili od nejvyššího po nejnižší ale zároveň aby poradí prvků zůstalo stejném nebo aby to pořadi prvků se někam prekopirovalo do nějakého nového pole nějak bych to potřeboval vysvětlit Já to spíše napíšu takto :D
_
Mám pole se jménem body do kterého se i umisťuje počet bodů hráče s Tim ze na pozici body[0] je hráč 1 na nody [1] je hráč 2 na body [2] je hráč 3 a na body [3] je hráč 4 a Já bych potreboval aby se nejlepší hráč vždycky napsal do kabelu plus jaky je jeho pořadi v poli :)
Vím že je to celkem složíte :(
Díky moc :)

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.5.–
kubas129
~ Anonymní uživatel
174 příspěvků
12. 4. 2016   #11
-
0
-

Vlastně bych potřeboval aby se mi do kabelu vypsalo největší číslo z pole plus jeho pozice kde se v poli to číslo nachází
=
A pote zase druhého nnejvětší číslo do druhého kabel plus jeho pozice pote třetí největší číslo plus jeho pozice a pote do 4 kabelu nejmenší číslo plus jeho pozice :) předem mockrát děkuji :)

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.3.–
P
~ Anonymní uživatel
212 příspěvků
12. 4. 2016   #12
-
0
-

   

int ind = 0, max = 0;
for (int i = 0; i < body.Length; i++)
{
	if (body[i] > max)
	{
		max = body[i];
		ind = i;
	}
}
label1.Text = string.Format("Nejvyssi pocet bodu {0} ma poradi {1}", max, ind);

Neni reseno, kdyz ma vice prvku pole stejny nejvyssi pocet bodu..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
P
~ Anonymní uživatel
212 příspěvků
12. 4. 2016   #13
-
0
-

#12 P
To byla reakce na #10.

Az konecne napises co teda vlastne opravdu chces, tak ti treba nekdo poradi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
kubas129
~ Anonymní uživatel
174 příspěvků
12. 4. 2016   #14
-
0
-

Díky moc a jak by to Funk ovál kdybych chtěl aby se mi Kazda hodnota (počet plus poradi) vypsala do jiného lqbelu (1,2,3,4)? Díky moc:)

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.20.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
12. 4. 2016   #15
-
0
-

Ja ti nechci kazit radost, ale algoritmus pro serazeni je v podstate stejny :) A opet je to me oblibene google a javascript.

function porovnej1(a,b) {return a-b;}
function porovnej2(a,b) {return a[0]-b[0];}

pole1 = [2,3,1,0]
pole2 = [
  [2, 0], 
  [3, 1], 
  [1, 2], 
  [0, 3]
  ];
//pole1 = pole1.sort(porovnej1);
pole2 = pole2.sort(porovnej2);

Jen si musis to pole prepsat do dvourozmerneho, abys mel ulozene i poradi indexu. Porovnej2 tedy prehodi radky na zaklade porovnani nultych prvku v radku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:6d4b:c4...–
kubas129
~ Anonymní uživatel
174 příspěvků
12. 4. 2016   #16
-
0
-

Proc dvojroerny pole?

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.3.–
BDS+3
Věrný člen
12. 4. 2016   #17
-
0
-

#16 kubas129
tobě je docela těžké poradit, ignoruješ většinu toho co ti kdo napíše, neptáš se na to co potřebuješ....

Pokud nepochopíš ani tohle, tak ses nejspíš začal věnovat špatnému koníčku;) 

            STAV[] player = new STAV[4];
            //inicializace:
            for (int i = 0; i < 4; i++)
            {
                player[i].id = i;
                player[i].score = 0;
            }

            //příklad bodování:
            player[0].score = 44;
            player[1].score = 11;
            player[2].score = 33;
            player[3].score = 22;
            //seřazení od největšího:
            Array.Sort(player);
    struct STAV : IComparable
    {
        public int id; //id hráče - podle toho po seřazení poznáš který je který
        public int score; //bodový stav

        public int CompareTo(object obj)
        {
            STAV s = (STAV)(obj);
            return s.score.CompareTo(score);
        }
    }

Strukturou STAV jsem nahradil zmíněné dvourozměrné pole

-------------------------------------------------------------------------------------

Ještě dodám ukázku v konzolové aplikaci: 

    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {
            STAV[] player = new STAV[4];
            //inicializace:
            for (int i = 0; i < 4; i++)
            {
                player[i].id = i;
                player[i].score = 0;
            }

            //příklad bodování:
            player[0].score = 44;
            player[1].score = 11;
            player[2].score = 33;
            player[3].score = 22;
            //seřazení od největšího:
            Array.Sort(player);

            foreach(STAV s in player)
            {
                Console.WriteLine(s.ToString());
            }

            Console.ReadKey();
        }

    }

    struct STAV : IComparable
    {
        public int id;
        public int score;

        public int CompareTo(object obj)
        {
            STAV s = (STAV)(obj);
            return s.score.CompareTo(score);
        }

        public override string ToString()
        {
            int i = id+1;
            return string.Format("Hráč {0} získal {1} bodů", i, score);
        }
    }
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.253.–
W10 :)
Kubas1290
Stálý člen
12. 4. 2016   #18
-
0
-

Ahoj,

možná jsem to napsal úplně špatně :D

Nevíte prosím ,jak vypsat ze 4 místného listu do label1 nejvyšší číslo + index do label2 druhé nejvyšší číslo + index do label3 vypsat třeté nejvyšší číslo + index a do label4 vypsat nejmenší číslo + index

a pokud budou čísla si rovný , tak aby se vypsali do dvou sousedních labelů což je:

třeba pokud budu mít 2 nejvyšší čísla stejná tak aby se do label1 a label2 vypsalo to číslo ,ale s jejich indexama což je třeba: labell1.text = 15 ,hráč1 a label2.text = 15 hráč2

Nevíte prosím někdo ,jak na to přemýšlím již nad tím nějakou dobu (1den:D) a nevím jak na to :(

Byl bych opravdu mockráát vděcný za nějaký kod děkuji vám mockrát předem :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.12.–
P
~ Anonymní uživatel
212 příspěvků
12. 4. 2016   #19
-
0
-

   

var list = new List<KeyValuePair<int, int>>();
for (int i = 0; i < body.Length; i++)
{
	list.Add(new KeyValuePair<int, int>(i, body[i]));
}
list.Sort
(
	delegate(KeyValuePair<int, int> pair1, KeyValuePair<int, int> pair2)
	{
		int i = pair2.Value.CompareTo(pair1.Value);
		return i == 0 ? pair1.Key.CompareTo(pair2.Key) : i;
	}
);
for (int i = 0; i < list.Count; i++)
{
	var pair = list[i];
	var name = string.Format("label{0}", i + 1);
	Controls[name].Text = string.Format("{0}, hráč {1}", pair.Value, pair.Key + 1);
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
Kubas1290
Stálý člen
12. 4. 2016   #20
-
0
-

díky moc :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.2.–
Kubas1290
Stálý člen
12. 4. 2016   #21
-
0
-

#19 P
Nepomohl bys mi prosím ještě?

Já mám trošku problém s tím tvým kodem ,mi to pise out of range

já bych potřeboval místo toho aby to ty hodnoty vypisovalo do labelu.Tak aby se mi indexy zapsali do listu a poradí od nejvetsoho po nejmensi ,aby se mi zapsalo do druhého listu.

Zkousel jsem to takto (ale napsalo to vyjímku)

Nevíš co s tím? dík moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.2.–
P
~ Anonymní uživatel
212 příspěvků
13. 4. 2016   #22
-
0
-

Nemuzu te tu ucit naproste zaklady programovani v C# a .NET. Precti si nejakou literaturu nebo aspon dokumentaci, absolvuj kurz.

Do seznamu Poradi musis prvky pridavat, tj. ten konec kodu bude 

Poradi.Add(pair.Value);
Indexy.Add(pair.Key + 1);
label3.Text += Poradi[i].ToString();
label6.Text += Indexy[i].ToString();
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
kubas129
~ Anonymní uživatel
174 příspěvků
13. 4. 2016   #23
-
0
-

Ahoj díky moc
Prosím jen poslední věc jak ty hráče (tu jejich hodnotu) jak ten index mužů zapsat každý do jiného labelu?
Respektive podle pořadi bodů?
Když hráč 2 bude Mít nejvíce bodů tak aby se jeho index zapsal do łabelu 7 pote když hráč bude druhý tak aby se jeho index vypsal do kabelu 6 a tak dále AZ do labelu9 :D
Díky moc

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.28.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
13. 4. 2016   #24
-
0
-

Vidis, mohl jsem tam pridat i objekt, asociativni pole. Spis na ukazku, kdybys to nekdy potreboval. Opet javascript.
Vidis, ze jediny rozdil tam je jen v zapisu pro porovnani radku. Kdybys to chtel pomoci vice hodnot a rozlisovat razeni podle string / number / jine, tak by se opet jen zmenilo to porovnej. Sortovaci funkce by se pouzila nativni.
Ale nevim, jak se to prepisuje do c++, tak ti to mozna bude k nicemu.

function porovnej1(a,b) {return a - b;}
function porovnej2(a,b) {return a[0] - b[0];}
function porovnej3(a,b) {return a.hodnota - b.hodnota;}

pole1 = [2,3,1,0];
pole2 = [
  [2, 0], 
  [3, 1], 
  [1, 2], 
  [0, 3]
  ];
pole3 = [
  {hodnota:2, index:0}, 
  {hodnota:3, index:1}, 
  {hodnota:1, index:2}, 
  {hodnota:0, index:3}
  ];
pole1 = pole1.sort(porovnej1);
pole2 = pole2.sort(porovnej2);
pole3 = pole3.sort(porovnej3);
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:a87a:e0...–
P
~ Anonymní uživatel
212 příspěvků
13. 4. 2016   #25
-
0
-

#23 kubas129

Když hráč 2 bude Mít nejvíce bodů tak aby se jeho index zapsal do łabelu 7 pote když hráč bude druhý tak aby se jeho index vypsal do kabelu 6 a tak dále AZ do labelu9

Bud to bude od labelu 7 do labelu 4, nebo od labelu 6 do labelu 9, nebo to ma byt nejak na preskacku - 7, 6, .., 9?

Kdyz nedokazes ani po x-te vyjadrit co chces, tak je tezke radit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
kubas129 ITCAU .LA
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
13. 4. 2016   #26
-
0
-

Mám 4 kabely
Kabely AZ ~. 4ON

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.13.–
kubas129
~ Anonymní uživatel
174 příspěvků
13. 4. 2016   #27
-
0
-

Ahoj, no mam 4 łabelu (łabelu 4 AZ 8) a Já bych potreboval do 4 napsat počet to7o kdo má nejvíc do l5 toho kdo má nejvíc bodů po nemoci pote do l6 toho kdo je 3 a do l7 toho kdo má nejmin

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.13.–
P
~ Anonymní uživatel
212 příspěvků
13. 4. 2016   #28
-
0
-

#27 kubas129

Pokud mas labely nazvane label4 - label7 misto label1 - label4, tak je to prece jednoducha uprava predchoziho kodu: 

for (int i = 0; i < list.Count; i++)
{
	var pair = list[i];
	var name = string.Format("label{0}", i + 4);
	Controls[name].Text = string.Format("{0}, hráč {1}", pair.Value, pair.Key + 1);
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
BDS+3
Věrný člen
13. 4. 2016   #29
-
0
-

#27 kubas129
Opět máš špatný návrh aplikace. Přece můžeš formulář navrhnou tak, že výsledky hry vypíšeš jako víceřádkový text do jednoho labelu, pak nebudeš muset řešit takové blbosti. Případně to můžeš kreslit rovnou na formulář.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.253.–
W10 :)
Kubas1290
Stálý člen
13. 4. 2016   #30
-
0
-

#29 BDS
ahoj,sry tak jinak :D

Jak v tomto kodu:

label3.Text += Poradi[i].ToString() +                              "Hráč:";
label6.Text += Indexy[i].ToString() +                              "Body;";  

Tam můžu mezi tím výpisem poradi[i] udělat tak 3centimetrovou mezeru ,než se tam vypíše další text?

Připojen obrázek.

(aby ten text byl nad těma obrazkama) Hráč je index a body jsou body :-)

předem moc díky potřeboval bych to co nejrychlejš :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.4.–
BDS+3
Věrný člen
13. 4. 2016   #31
-
0
-

(hlavně, že ty reaguješ vždycky rychle;)

    public partial class Form1 : Form
    {
        const int prvnipoziceX = 180; //ty hodnoty si uprav jak ti to pasuje 
        const int rozestupX = 224;
        const int pozicejmenaY = 464;
        const int poziceskoreY = 496;
        Brush brush = new SolidBrush(Color.OrangeRed); //štětec
        Font pismovyhodnoceni = new Font("Tahoma", 14, FontStyle.Bold, GraphicsUnit.Pixel);

        //>toto nevím jak máš vyřešeno:
        int[] poradi = { 2, 0, 1, 3 };
        int[] skore =  { 77, 66, 88, 55 };
        string[] jmeno = {"Karel", "Karla", "Kamil", "Kamila"};
        //>
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
        }

        private void Form1_Paint(object sender, PaintEventArgs e)
        {
            int x=prvnipoziceX;

            for(int i=0; i<4; i++)
            {
                e.Graphics.DrawString(jmeno[poradi[i]], pismovyhodnoceni, brush, x, pozicejmenaY);
                e.Graphics.DrawString(skore[poradi[i]].ToString(), pismovyhodnoceni, brush, x, poziceskoreY);
                x += rozestupX;
            }
        }
    }
Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
Kubas1290
Stálý člen
13. 4. 2016   #32
-
0
-

#31 BDS
Promin :-)

Opravdu poslední věc co bych potřeboval je tadyto:

Připojen obrázek.

Je to intový pole a do toho pole bych potřeboval vložit celočíselný výsledek ,tak aby když to vyjde třeba 1,3 aby se to zaokrouhlilo na 1 a když to vyjde 1,8 tak aby se to zaokrouhlilo na 2 jenže mi to pořád píše error ,že to nejde převést nevíš prosím co s tím?

Díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.4.–
Kubas1290
Stálý člen
13. 4. 2016   #33
-
0
-

jj btw moc díky za ten kod :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.4.–
BDS+3
Věrný člen
13. 4. 2016   #34
-
0
-

#32 Kubas129
1. když tu chceš řešit nějaký kód, tak ho sem vlož jako text, a ne jako obrázek (je tu na to tlačítko se symbolem <?). Ta chyba se dá taky kopírovat jako text. (Ať to nemusíme celé přepisovat, někdy stačí jen oprava)

2. jasně ti to píše, že nemůžeš implicitně převést double na int buďto se dá použít přetypování pomocí závorek, ale raději používej Convert

např. int i = Convert.ToInt32(tady dáš to co chceš převést na int)

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
Kubas1290
Stálý člen
13. 4. 2016   #35
-
0
-

#34 BDS
jenže ono to přetypovat nejde to jsem už zkoušel :D

dám sem kod:

label3.Text += ((Math.Pow((Double)Points, 2)) / (1 / 2 * Cas)).ToString();
Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.4.–
Kubas1290
Stálý člen
13. 4. 2016   #36
-
0
-

Ještě jsem zkoušel tohle ,to se sice už  ta aplikace sestaví ale to zase napíše error

            for(int i=0;i<Body.Length;i++)
            {
                double Desetinna = ((Math.Pow(Points[i], 2)) / (1 / 2 * Cas));
                int CeloCiselna = Convert.ToInt32(Desetinna);
                Points[i] = CeloCiselna;
            }
Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.4.–
BDS+3
Věrný člen
13. 4. 2016   #37
-
0
-

ještě jednou přesně napiš o co TEĎ se snažíš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
Kubas1290
Stálý člen
13. 4. 2016   #38
-
0
-

#34 BDS
Vím ,že jsi mi říkal at sem nedávám obrázky ,ale ono to už píše nějakou jinou chybu

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.4.–
BDS+3
Věrný člen
13. 4. 2016   #39
-
0
-

#38 Kubas129
ještě si nikdy neslyšel o tom, že nulou nelze dělit???

ještě jednou přesně napiš o co TEĎ se snažíš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
Kubas1290
Stálý člen
13. 4. 2016   #40
-
0
-

Chtěl bych u každého hráče( jeho počet párů) co nasbíral dát nadruhou a poté vydělit jednou polovinou 1/2 celkového času stráveného ve hře  

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.4.–
BDS+3
Věrný člen
13. 4. 2016   #41
-
0
-

#40 Kubas129 

            double pocetparu = 6;  // pocet
            pocetparu *= pocetparu; //na druhou (samozřejmě můžeš použít Pow
            double cas = 189; //čas ve hře
            cas *= 0.5; //1/2 času
            double vysledek = pocetparu / cas;

ale bacha na dělení nulou!

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
Kubas1290
Stálý člen
13. 4. 2016   #42
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.4.–
BDS+3
Věrný člen
13. 4. 2016   #43
-
0
-

#42 Kubas129
A ty se divíš, zkus si ten výpočet udělat na kalkulačce, předpokládám, že ti vyjde něco jako 0,241145666

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
Kubas1290
Stálý člen
13. 4. 2016   #44
-
0
-

#43 BDS
a jo fakt ,že vyjde 0,15 tak to chce ten výpočet ještě trošku vymyslet jinak :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.4.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý