Vizualizácia s D3.js + problem s videom z YT – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vizualizácia s D3.js + problem s videom z YT – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comVizualizácia s D3.js + problem s videom z YT – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Rocker220
Duch
13. 4. 2016   #1
-
0
-

Zdravím,

mám tu problém. Pracujem na vizualizáciu dynamického obsahu ako je text, obrázok a video. Obrázok a text pracujú dobre, ale video mi nechce pridať. Malo by sa to robiť cez iframe, ale aj tak mi to nechce zobrazovať v mojom canvase. Poradí mi niekto?

<script src="http://d3js.org/d3.v3.min.js" charset="utf-8"></script>
....
<script>

var svg = d3.select("#content")
                .append("svg").
                .attr("width", "900px")
                .attr("height", "400px");

 var canvas = svg.append("g");

 canvas.append("image")
        .attr("x", 20)
        .attr("y", 125)
        .attr("height", "50px")
        .attr("width", "50px")
        .attr("xlink:href", "imageee.png");


 canvas.append("text")
        .text("hello")
        .attr("x", 145)
        .attr("y", 74)
        .style("fill", "yellow")
        .attr("font-size", 14);
...


function appendIframe() {

canvas.append("iframe")
        .attr("x", 100)
        .attr("y", 50)
        .attr("height", "315px")
        .attr("width", "560px")
        .attr("src", "https://www.youtube.com/embed/n5NcCoa9dDU")
        .attr("frameborder","0");


        alert("nice");

}

appendIframe();


</script>

zobrazí mi alert, ale video na ploche nevidím. Nejaké nápady?

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.255.26.–
NeregistrovanyHookyns
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
18. 4. 2016   #2
-
0
-

Nemůžeš ten iframe házet přímo do SVG, protože SVG iframe neobsahuje. Musíš jej vložit do foreignObject.

Tzn. aby si ve výsledku dostal:
<foreignObject x="0" y="0" width="600" height="400">
  <body xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
   <iframe src="http://google.cz" style="width:600px; height:400px"></iframe>
 </body>
</foreignObject>

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.73.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Kniznica pre pracu s videom — založil qwerty123

Problém v C — založil Robin

Problem — založil Ghosta

Problém — založil pali6

Problem — založil roonill

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý