MYSQL a Trying to get property of – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MYSQL a  Trying to get property of – PHP – Fórum – Programujte.comMYSQL a Trying to get property of – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kajka
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
20. 4. 2016   #1
-
0
-

Potřeboval bych poradit s tímto kodem, načítám hodnoty DATETIME- datum,čas a  64000005E5CBCD28-nazev sloupce ve kterém jsou teploty např: 22,58. 
Ovšem vždy se vypíše: Trying to get property of non-object in

$sql= "SELECT DATETIME, `64000005E5CBCD28` FROM (SELECT DATETIME, `64000005E5CBCD28` FROM teplota ORDER BY DATETIME DESC LIMIT 1000)ORDER BY `64000005E5CBCD28` DESC LIMIT 1"; 
 
$result = $conn->query($sql);

if ($result->num_rows > 0) {
    
    while($row = $result->fetch_assoc()) {
   
echo $row['DATETIME'] . $row['64000005E5CBCD28'] . "<br />";   

}
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 37.44.22.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
20. 4. 2016   #2
-
0
-

#1 kajka
Zkus ty sloupce DATETIME a 64000005E5CBCD28 přejmenovat na něco, co se nehádá s vyhrazenými slovy a čísly. Na DATETIME je háklivé MySQL a na 64000005E5CBCD28 pro změnu zase PHP.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 47 hostů

Podobná vlákna

Form property — založil Joudak

Description pre property — založil Johnnny

Propojeni TextBoxu s property — založil jirkab

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý