Opakované spuštění kódu padá – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Opakované spuštění kódu padá – Visual Basic – Fórum – Programujte.comOpakované spuštění kódu padá – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kartik
~ Anonymní uživatel
35 příspěvků
22. 4. 2016   #1
-
0
-

Ahoj,

Chtěl bych se zeptat co všechno "přežije" po ukončení procedury do dalšího spuštění? Podle mě data deklarovaná mimo proceduru a pak to co je deklarováno jako static... tyto tedy na začátku resetuju, ale stejně kód hned při druhém spuštění padá, tak bych rád věděl jestli toho ve VBAčku nemůže přežít víc. Používám ješte dost win api funkce, tak jestli není už nic v čem by mohl být problém ve VBA, bude problém tam.

Pokud je problém tedy v těch funkcích mimo VBA, napadá někoho jak jednoduše zjistit co všechno se z procedury volalo a zůstalo to neukončeno respektive stále to běží po ukončení procedury?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.189.–
Reklama
Reklama
ing0
Stálý člen
22. 4. 2016   #2
-
0
-

nejakú chybovú hlášku nemáš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.137.–
V programovani som uplna lama, ale som samouk tak sa nesmejte
Kartik
~ Anonymní uživatel
35 příspěvků
9. 5. 2016   #3
-
0
-

Jako na potvoru to teď nechce spadnout :) Hned jak se to povede to sem hodim, ale myslím že to je obecná chyba typu nastala kritická chyba program bude ukončen. Program nad kterým to VBAčko běží, ale nejspíš dělá ke každém pádu celkem dlouhý log s výpisem paměti a spoustou dalších věcí... ze kterých já stejně prd poznam:(5

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.131.–
Kartik
~ Anonymní uživatel
35 příspěvků
26. 5. 2016   #4
-
0
-

Jak jsem psal, hodí to jen že nastala kritická chyba, ale udělá to log.

Sice to nesouvisí, ale 

If Mid$(CStr(1 / 2), 2, 1) = "," Then

tento kód občas hodí chybu overload, ale většinou proběhne v pohodě, čím to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.189.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý