Hledám programátora na vývoj HW a SW pro ovládání LED číslic – Inzerce – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Hledám programátora na vývoj HW a SW pro ovládání LED číslic – Inzerce – Fórum – Programujte.comHledám programátora na vývoj HW a SW pro ovládání LED číslic – Inzerce – Fórum – Programujte.com

27. 4. 2016   #1
-
0
-

Dobrý den,

sonduju zda bych našel člověka, který by měl zájem o spolupráci na vývoji HW a SW pro ovládání - resp. nastavování LED číslic (cen několika produktů). Nějaké řešení používám, ale made-in-china. Vše co se týče výroby HW mohu zajistit, ale potřebuju českou hlavu na vymyšlení SW, případně i HW. Hardware by měl zvládat TCP/IP a Wifi komunikaci, součástí by byla i jednoduchá aplikace pro Android pro nastavování čísel. Vše v tuto chvíli vlastně mám a je kde čerpat inspiraci. Já ale potřebuju produkt vylepšovat a rozvíjet. Budu rád i když mě případně nasměrujete kde a na koho se obrátit. Spíš než firmu hledám člověka, který pracuje na sebe a obor ho zajímá a rozumí mu. V každém případě bych v prvopočátku chtěl s někým prodiskutovat zda to do čeho se pouštím není až příliš složité nebo zda to nepřekročí mojí představu o financích. Jak jsem již podotknul, výrobu a osazení hw mám vyřešené, potřebuju jen člověka v oboru s otevřenou hlavou a zápalem pro věc. Děkuju za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.128.–
28. 4. 2016   #2
-
0
-

Mohu nabídnout:

1. "elektrický" návrh HW s jednočipem + vhodné budiče + vhodné napájení
2. návrh embedded SW pro jednočip
3. návrh jednoduchého SW pro Windows pro ovládání zařízení.

Na základě popisu komunikačního protokolu by pak jiný programátor mohl sestavit ovládací aplikaci pro mobilní platformy.

Je potřeba zadat vlastnosti displeje nebo displejů např. velikost číslic, barva, počet znaků, zda mají být zobrazovány i jiné znaky apod.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Richard01
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
28. 4. 2016   #3
-
0
-

#2 hlucheucho
jde vlastně o sestavu číslic

8.8.8.8.
8.8.8.8.
8.8.8.8.
8.8.8.8.

eventuálně více řádků. Nepředpokládám více než 7,8 řádků. K tomu je to oboustranné. Číslice mám, technický popis celého PCB pro číslici také mám. V tuhle chvíli mám i řídící jednotku, ke které se umím připojit přes Wifi počítačem nebo síťovým kabelem a provádět jak nastavení, tak třeba upgrade SW. Pak mám mobilní aplikaci - značně jednodušší, která jen mění číslice. Nic jiného ani uživatel nepožaduje. Všechno to tak nějak funguje, ale když to nemáte pod kontrolou tak se mi to nechce ani nabízet dál. Ani z toho moc nemám radost. Mohlo by to být krásně uživatelsky přehledné, ale není, protože to prostě dával dohromady číňan.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.111.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý