Rada při programování software – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Rada při programování software – C / C++ – Fórum – Programujte.comRada při programování software – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MGRA
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
28. 4. 2016   #1
-
0
-

Dobrý den,

jsem profesionální hráč online pokeru a potřeboval bych pár rad.

O co de: Potřebuji vytvořit program, který by načetl karty a zobrazil příslušnou akci.

Takže co od toho očekávám, když najedu na příslušný stůl (okno se stolem) myší, tak by měl program přečíst karty a počet big blindů (to je to číslo uprostřed nahoře http://i.imgur.com/a0zMLYY.png) (nevím přesně na jakém principu by to mělo fungovat a nevím jestli herny neodchytávají print screen, nerad bych se se svým kapitálem dostal do problémů) a zobrazit někde v okně příslušnou akci.

Jedná se asi o 46 GTO (game theory optimal rangí = neexploitativní) a nevím jestli by vyšlo líp se je naučit než naprogramovat.

http://i.imgur.com/a0zMLYY.png

takže vstup by byl: karty a počet BB převést do textu

výstup: zobrazit akci, kterou bych si naprogramoval.

    požadavek je aby program pracoval dynamicky, to znamená, že když přejedu myší na jinej stůl aby už zobrazoval akci tam, stejně tak když budou rozdány nové karty.

Klidně jsem ochoten i zaplatit za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.74.242.–
Reklama
Reklama
MGRA
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
28. 4. 2016   #2
-
0
-

Např. vycházím z GTO pro small blind za 25bb

http://s32.postimg.org/87mxmzh79/Bez_n_zvu.png

stůl 1: dostanu AKo

najedu na nej myší a někde v okně mi zobrazí: MNR/SV/ CS

stůl 2: dostanu QJs a zobrazí MNR/CALL/CS

zobrazené range se mění při počtu big blindů (5bb - 25bb) a jsou 4 (SB, BB vs. raise, BB vs. limp, BB vs. shove)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.74.242.–
hlucheucho+10
Posthunter
29. 4. 2016   #3
-
0
-

Podle toho, že to vypadá jako inzerát, mám za to, že ses o naprogramování ani nepokusil, možná proto, že programovat vůbec neumíš. V takovém případě je lepší se těch 46 GTO naučit. Potrénuješ paměť, kterou nejen jako hráč potřebuješ. Pokud očekáváš, že to někdo naprogramuje, patří to do inzerce. Levné to nebude, musíš zaplatit i čas ztrávený studiem problematiky - v tomto případě odhaduji, že to bude majorita času.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
MGRA
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
29. 4. 2016   #4
-
0
-

Mě by stačilo, kdyby mě někdo nasměroval s tím, jak vytáhnout ty karty a počet BB do textu a jak udělat okno, který by bralo něco z vrstvy pod ním a přitom zůstávalo stále nahoře.

Se zbytkem bych si už poradil.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.74.242.–
BDS+2
Věrný člen
29. 4. 2016   #5
-
0
-

#4 MGRA
jestli to chápu správně.. ty chceš návod na to, jak hacknout hru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
Visual Studio C/C#/C++
(pouze samouk)
MGRA
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
29. 4. 2016   #6
-
0
-

Ne, jen in game helper. Napriklad dostanu pri 15bb AQo a ukaze to ze mam poslat all/in nebo tak neco :) potom na dalsim stole dostanu taky AQo při 20bb a ukáže to raise/call shove apod...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.74.242.–
BDS+2
Věrný člen
29. 4. 2016   #7
-
0
-

#6 MGRA
takže chceš v nějaké již hotové hře odchytávat pohyby myši a informace a na základě toho zobrazovat nějakou svou vlastní nápovědu? Pokud je to tak, tak by ses měl zaměřit cheating.

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
Visual Studio C/C#/C++
(pouze samouk)
q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
30. 4. 2016   #8
-
0
-

To by mohlo jít poměrně snadno s AutoIt.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
ondrej39+1
Věrný člen
30. 4. 2016   #9
-
0
-

Za 130 000,- Kč ti to udělám (je možné vykázat náklady i na fakturu). Pokud máš zájem, kontaktuj mne na emailu simon@programujem.eu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.172.–
Inject all the dependencies!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 177 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý