Nefunguje zarovnání v tabulce – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nefunguje zarovnání v tabulce – CSS – Fórum – Programujte.comNefunguje zarovnání v tabulce – CSS – Fórum – Programujte.com

 

oxidián0
Grafoman
3. 5. 2016   #1
-
0
-

Co mám špatně, že mi nefunguje centrování uvnitř buněk tabulky?

<html>
<head>
<title>Výpis tabulek</title>
<style type="text/css">
table {border-width: 1px;}
td {text-align: "center";}
</style>
</head>
<body>
<form action="faq.php" method="POST">
<fieldset><label>Display:</label>&nbsp;<select name="SQLW_display_tables"><option value="ALL" >all</option><option value="FILLED"  selected>with data</option></select>
<label>Starting table:</label>&nbsp;<input name="SQLW_start_from_name" value="">
<label>Last table:</label>&nbsp;<input name="SQLW_last_table_name" value="options_options"><br>
<label>Rows:</label>&nbsp;<input name="SQLW_rows_count" size=2 value="2">
<label>Where:</label>&nbsp;<input name="SQLW_where" size=75 value=""><br>
<label>Remember settings?</label><input type="checkbox" name="SQLW_remember_me"  checked>
<input type=submit value="Refresh" name="SQLW">
</fieldset>
</form>
<table>

<tr><th colspan=5 align=left>banlist (1 records)
<tr>
<th>id<th>myid<th>date<th>user<th>reason

<tr><th colspan=5 align=left>blacklist (179 records)
<tr>
<th>id<th>bid<th>word
<tr>
<td><a href='' title="37">37</a><td><a href='' title="0">0</a><td><tr>
<td><a href='' title="38">38</a><td><a href='' title="0">0</a><td>
</table>
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.87.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
3. 5. 2016   #2
-
0
-

Promin, muzes upresnit, co presne ti tam nefunguje pro jakou bunku, co se v ni na strance zobrazuje?

Totiz, cela ta tabulka je spatne.
* Pspad, kdyz dam Html > preformatovat html kod, tak tam udela pyramidu (neukoncene tagy).
* Kdyz teda pred kazde <tr> dam jeste </tr>, znova preformatovat, tak nesedi pocet policek. Predpokladam vis, umis si nastavit <table border=1>
radek 1,2,3 = 5
radek 4 = 3
radek 5,6 = 3
Mas nastavene centrovat TD. Tomu odpovida radek 5,6 policka s obsahem 37, 0 , nic, 38, 0, nic

A to css ma neplatnou hodnotu 

table {border-width: 1px;}
td {text-align: "center";} - tohle je spatne

Zkus si to napsat jako <td style="..."> a uvidis to hned :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:a443:a3...–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
4. 5. 2016   #3
-
0
-

#1 oxidián
ve stylech se nepíšou u hodnot uvozovky!

td {text-align: center;}
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.228.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
4. 5. 2016   #4
-
0
-

JoDiK: ale pisou, jenom ne tady, kde center znamena konstantu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:2d2d:c8...–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
4. 5. 2016   #5
-
0
-

#4 peter
Můžeš uvést nějaký příklad? Jediné uvozovky, které jsem kdy ve stylech viděl, byly jednoduché u obrázku na pozadí...

background-image: url('pozadi.gif');
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.228.–
Sheldon0
Newbie
11. 5. 2016   #6
-
0
-

Můžeš alespoň popsat v jaké části ti to nefunguje?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.221.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
11. 5. 2016   #7
-
0
-

   

blockquote {
  background: #f9f9f9;
  border-left: 10px solid #ccc;
  margin: 1.5em 10px;
  padding: 0.5em 10px;
  quotes: "\201C""\201D""\2018""\2019";
}
---
.name::before {
  content: "Name: ";
}
---
background: url("test.jpg") repeat-y;
/* A single image, centered and scaled */
background: no-repeat center/80% url("../img/image.png");
---
@import 'custom.css';
@import url("chrome://communicator/skin/");
---
https://www.w3.org/TR/selectors/
E[foo="bar"] 	an E element whose "foo" attribute value is exactly equal to "bar" 

U tech adres je podminka uvozovek hlavne kvuli nazvum s mezerou "aaa bbb.jpg", kde se mezera pouziva pro oddeleni dalsiho parametru, takze by nebylo jasne, ze to patri jeste k adrese.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:1124:2b...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Zarovnání v Tkinteru — založil maral

Zarovnání na střed — založil UrbiCZ

Zarovnaní v jTextFieldu — založil Mr. Theron

Zarovnání do leva — založil Martin

Formulář-zarovnání — založil spartan13

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý