Chyba – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Chyba – C / C++ – Fórum – Programujte.comChyba – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Sheldon0
Newbie
9. 5. 2016   #1
-
0
-

Prosím o radu kde mám chybu...melo by to překládat ale jaksi to nefunguje :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.221.–
Reklama
Reklama
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
9. 5. 2016   #2
-
+1
-
Zajímavé

#1 Sheldon
Chybu máš přesně tady, jo a jednu taky tady, ale na tu přijdeš až opravíš tu první.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.228.–
Sheldon0
Newbie
9. 5. 2016   #3
-
0
-

Pardon zapoměl jsem přidat kód: 

#include <utility>
#include <string>
#include <iostream>
#include <vector>
 
using namespace std;
 
 
int main () {
    vector<pair<string, string> > translations;
 
    translations.push_back(make_pair("tělo", "body"));
    translations.push_back(make_pair("odstavec", "p"));
 
    string line;
    string content;
    content = "";
    while (getline(cin, line)) {
        content += line+'\n';
    }
 
    for (vector<pair<string, string> >::iterator it = translations.begin() ; it != translations.end(); ++it) {
        size_t index = 0;
        while (true) {
            index = content.find(it->first, index);
            if (index == string::npos) {
                break;
            }
 
            content.replace(index, it->first.length(), it->second);
 
            index += it->second.length();
        }
    }
 
    cout << content;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.221.–
hlucheucho+10
Posthunter
10. 5. 2016   #4
-
0
-

Nebylo by od věci napsat, zda dojde k chybě při překladu nebo až při běhu a jaké chybové hlášení obdržíš. Navíc netušíme, co tvůj kód má dělat.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
NeregistrovanyHookyns
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
10. 5. 2016   #5
-
0
-

Mně to tedy funguje. Odstavec mi to přeložilo ok, tělo ne, ale při záměně za telo to fungovalo, takže bude chyba v kódování. Program má jiné kódování než vstup. Buď musíš ošetřit vstup nebo ty překlady také načítat ze souboru, což by nebylo na škodu. Program zůstane vždy stejný, jen budeš editovat texťák a definovat tak překlady.

BTW: tělovýchova se přeloží také, tzn. bylo by vhodné přidat ošetření. Pokud to ale má být na to počeštěné HTML a budeš tam psát i závorky, tak stačí do překladů dávat <tělo, <body.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.73.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 88 hostů

Podobná vlákna

Chyba v IE — založil Spectator

Chyba — založil Filip

Chyba — založil hirakam

For Each chyba — založil malda

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý