Detekce konkretniho USB Flash disku – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Detekce konkretniho USB Flash disku – .NET – Fórum – Programujte.comDetekce konkretniho USB Flash disku – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
13. 5. 2016   #1
-
0
-

Dobrý den.

Jsem začátečník a hledám radu, nebo nejlépe ukázku kódu toho, jak by to mělo vypadat.

Dělám ve visual studiu v c# s formulářem windowsForms a chtěl bych po stisku buttonu vypsal do labelu seznam připojených disků a jednotek.

Konkrétně tím sleduji, že budu chtít do budoucna rozpoznat konkrétní usb flash disk (co nejrychleji) a mít možnost rozpoznat i jiné flash disky, které si např nějak pojmenuji. V programu již podmínky na rozpoznání vytvořím.

Takže pro začátek bych potřeboval vidět

- ano, tato flash je připojena

-ne tato flash není připojena

Jě někdo ochoten pomoci?

Děkuji Bohouš

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.102.144.–
Reklama
Reklama
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
13. 5. 2016   #2
-
0
-

#1 Zemědělec
Podívej se na metodu Environment::GetLogicalDrives() a následně třídu System::IO::DriveInfo.

Radek Chalupa
- individuální konzultace, školení programování (C/C++, WinAPI, COM, ActiveX, ATL, C#, NET Framework, MFC)
- vývoj software na zakázku
http://www.radekchalupa.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Podobná vlákna

Správa USB flash disků v C++ — založil Vladimír Grégr

Python na USB Flashi disku — založil savek

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý