Po jq animácii nefunguje class transition – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Po jq animácii nefunguje class transition – CSS – Fórum – Programujte.comPo jq animácii nefunguje class transition – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Codemaster0
Návštěvník
17. 5. 2016   #1
-
0
-

Zdravím mám inputy s class login_input  <input name = " " class = "login_input">

.login_input { 
	opacity: 0.7;
	.... nejaky kod
	transition: opacity .3s;
	-webkit-transition: opacity .3s; ... atd ms moz o transition
}
.login_input:focus {
	opacity:1;
}

potom mam este jeden input ktorý sa animuje v js pomocou jquery: <input class = "login_input" id = "

css:

#anim_log_input {
	opacity: 0;
	margin-top: 5px;
}

js:

$("#anim_log_input").animate({'opacity':0.7},300);

problém spočíva v tom, inputy ktore niesu spracovane v js po focuse sa normalne pretransformuje opacity .. no pri tom ktory sa naanimuje to už nefunguje ... skúšal som dat v jquery .focus a .blur ale je to náročnejšie ako css transition.

Ďakujem za prípadné rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.130.–
Reklama
Reklama
Codemaster0
Návštěvník
17. 5. 2016   #2
-
0
-

#1 Codemaster
Má tam byť ešte v tom druhom html inpute <input class = "login_input" class = "anim_log_input">


Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.130.–
peter
~ Anonymní uživatel
2547 příspěvků
18. 5. 2016   #3
-
0
-

id je unikatni, muze byt v celem html jen u jednoho tagu stejny nazev
class je parametr, muze byt jen jeden u jednoho tagu

Cili, pokud das stejne id na 2 a vice tagu, tak tonebude fungovat. to tam mozna mas, mozna ne, radeji na to upozornim.

Pokud das do tagu 2 a vice class parametru, tak pouzije te posledni.
class = "login_input" class = "anim_log_input"
Melo by to byt to same, jako bys napsal
class = "anim_log_input"
Js pak detekuje jen class, kterou tam ma, cili tu posledni. V JS, kdyz chces prepsat class, tak se to pise:
 

element = {}; // vytvorim si fiktivni tag
element.className = "login_input";
element.className = "anim_log_input";
alert(element.className); // take ti zobrazi jen tu posledni class; to same delas ted v tom css

Kdyz chces zadat dve classy, tak se to pise do jednoho class a oddeluje mezerou

<input class="login_input anim_log_input">
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:1dc3:20...–
peter
~ Anonymní uživatel
2547 příspěvků
18. 5. 2016   #4
-
0
-

Jo, nehlede na to, ze js vyuziva pro efekty stylya je mozne, ze ti dva efekty na jednom tagu nespusti. ale to mozna neni tvuj problem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:1dc3:20...–
Codemaster0
Návštěvník
18. 5. 2016   #5
-
0
-

Dakujem za odpoved .. to idčko je len na jedno tagu .. classy su na inputoch, vrátane toho čo animujem .. ano css a jquery animacie su prepojené ... ale tak na všetkych inputoch s ktorymi nepracuje jquery .. na nich ide transition na focuse, ale ako nahle pridam cez jquery na idčko nejake css, už nejde transition, či to je opacity či čokolvek nejde to .. ked ani ked to spravim cez css, že proste na classe je nastavena opacity, ja ju na idčko zmenim a nasledne zmenim. Nieje to kvoli tomu, že je ten isty css parameter použitý aj pri class aj pri id, a nejako sa možu biť ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.250.–
Codemaster0
Návštěvník
18. 5. 2016   #6
-
0
-

Už som to vyriešil, chýbala pri focuse priorita !important ... Ďakujem za rady a čas.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.250.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý