Borland C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Borland C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comBorland C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomáš
~ Anonymní uživatel
511 příspěvků
24. 5. 2016   #1
-
0
-

Zdravím, jde jen pouze o kosmetickou úpravu programu, při tomto příkazu 

system(("ping " + ip2 +"." +ret3+ "." +ret4+"."+i + " -n 1" + " -w 10 > data.txt" ).c_str());

problikne cmd, jde ho nechat nějak běžet na pozadí, nebo ho prostě jakkoliv skrýt, aby nebyl vidět? 

Tady je případně celý program.

//---------------------------------------------------------------------------

#include <vcl.h>
#pragma hdrstop

#include "Unit1.h"
#include <iostream>
#include <fstream>
#include <cstdlib>
#include <string>
#include <stdio.h>
#include <conio.h>
#include <string>
#include <windows.h>
//---------------------------------------------------------------------------
#pragma package(smart_init)
#pragma resource "*.dfm"

TForm1 *Form1;
char ret[20];

int x=0,y=0;
char ret2[20],ret3[20],ret4[20],ret5[20],ret6[20];
FILE *sou;
FILE *vys;
int n=0,rozsah=2,sta=1;
char slovo[20],slovo1[20]="bajty=32";
AnsiString ip2;


//---------------------------------------------------------------------------
__fastcall TForm1::TForm1(TComponent* Owner)
        : TForm(Owner)
{
}
//---------------------------------------------------------------------------

void __fastcall TForm1::Button1Click(TObject *Sender)
{

  strcpy(ret,Edit1->Text.c_str());

         for (int i=0; i<=20;i++)  {

    if ((ret[i]=='0')||(ret[i]=='1')||(ret[i]=='2')||(ret[i]=='3')||(ret[i]=='4')||(ret[i]=='5')||(ret[i]=='6')||(ret[i]=='7')||(ret[i]=='8')||(ret[i]=='9'))
    {
    ret2[x]=ret[i];
    x++;
    }
     else
     {
     x=i;
     i=20;
     }
    }
 x=x+1;
    //------------------------------------------------

    for (int i=x; i<=20;i++)  {

    if ((ret[i]=='0')||(ret[i]=='1')||(ret[i]=='2')||(ret[i]=='3')||(ret[i]=='4')||(ret[i]=='5')||(ret[i]=='6')||(ret[i]=='7')||(ret[i]=='8')||(ret[i]=='9'))
    {
    ret3[y]=ret[i];
    y++;
    }
    else
     {
     y=i;
     i=20;
     }
    }
   y=y+1;
   x=0;

  //------------------------------------------------
   for (int i=y; i<=20;i++)  {

    if ((ret[i]=='0')||(ret[i]=='1')||(ret[i]=='2')||(ret[i]=='3')||(ret[i]=='4')||(ret[i]=='5')||(ret[i]=='6')||(ret[i]=='7')||(ret[i]=='8')||(ret[i]=='9'))
    {
    ret4[x]=ret[i];
    x++;
    }
    else
     {
     x=i;
     i=20;
     }
    }
   x=x+1;

   y=0;
    //------------------------------------------------
   for (int i=x; i<=20;i++)  {

    if ((ret[i]=='0')||(ret[i]=='1')||(ret[i]=='2')||(ret[i]=='3')||(ret[i]=='4')||(ret[i]=='5')||(ret[i]=='6')||(ret[i]=='7')||(ret[i]=='8')||(ret[i]=='9'))
    {
    ret5[y]=ret[i];
    y++;
    }
    else
     {
     y=i;
     i=20;
     }
    }
   y=y+1;
   x=0;
    //------------------------------------------------
   for (int i=y; i<=20;i++)  {

    if ((ret[i]=='0')||(ret[i]=='1')||(ret[i]=='2')||(ret[i]=='3')||(ret[i]=='4')||(ret[i]=='5')||(ret[i]=='6')||(ret[i]=='7')||(ret[i]=='8')||(ret[i]=='9'))
    {
    ret6[x]=ret[i];
    x++;
    }
    else
     {
     x=i;
     i=20;
     }
    }
   x=x+1;
   //------------------------------------------------
  vys=fopen("vysledek.txt","w");
     sta=StrToInt(ret5);
     rozsah=2;
n=32-StrToInt(ret6);

        for(int i=1; i<n; i++){
	rozsah=rozsah*2;
        }

        rozsah=rozsah+StrToInt(ret5);
        ProgressBar1->Min=StrToInt(ret5);
         ProgressBar1->Max=rozsah-1;
          //------------------------------------------------
        for(int i=StrToInt(ret5); i<rozsah; i++){
  if(i<=255)
  {
  ProgressBar1->Position=i;
  Label8->Caption=sta;
  Refresh();
  ip2 = ret2;

  system(("ping " + ip2 +"." +ret3+ "." +ret4+"."+i + " -n 1" + " -w 10 > data.txt" ).c_str());

          sou=fopen("data.txt","r");

    while (!feof(sou))
          {
          fscanf(sou,"%s",&slovo);
          if(!feof(sou))
                         {
                         if (strcmpi(slovo1,slovo)==0)

                           fprintf(vys,"Stanice %i ... OK\n",sta);
                         }

          }
          sta=sta+1;
          fclose(sou);
         }
     }
     fclose(vys);
     Memo1->Lines->LoadFromFile("vysledek.txt");
      system("del data.txt" );
      system("del vysledek.txt" );
     }



//---------------------------------------------------------------------------


Nahlásit jako SPAM
IP: 109.71.213.–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
24. 5. 2016   #2
-
0
-

Pokud má naskočit jako minimalizovaný, tak nastavit okno jako minimalizované - jde to v Object Inspectoru naklikat ve vlastnostech Formu. Pokud má být uživateli úplně skrytý (nemá existovat ani jako minimalizovaný na liště dole) pak to přepsat jako Windows Service. Ta pak běží na pozadí, způsob spuštění lze pro ni nastavit, většinou je automaticky. Akorát pak nemá GUI. Jenže... jak uživatel zadá nebo nastaví IP kterou máš teď v Editu?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Tomáš
~ Anonymní uživatel
511 příspěvků
24. 5. 2016   #3
-
0
-

#2 hlucheucho
Form sám o sobě nechci minimalizovaný, vždy když proběhne system ping, tak vyskočí na vteřinku cmd konzole a tuhle chci, aby nebyla vidět... Je to potom tak akorát dělané pro epileptiky :D 

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.71.213.–
hlucheucho+10
Posthunter
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 73 hostů

Podobná vlákna

Borland C++ 6 a linux — založil Johnny

VS nebo Borland — založil Kukačka

Borland builder — založil sexmachina

Import času Borland — založil BDS

Borland Jbuilder 2k7 — založil Y

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý