Dobrý den,
mám pořídit obyčejný screenshot, jenže klasickou cestou sejmu standardní Desktop, zatímco ten je ve skutečnosti překryt fullscreenovou DirectX aplikací. Řešení pro tuto operaci lze na internetu naleznout vskutku mnoho, jenomže vůbec nikdo nepracuje s https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=1638 a ačkoliv jindy by mi OpenSource řešení imponovalo, nemohu po klientovi žádat, aby k mé aplikaci bylo potřeba cokoli stahovat. (DirectX runtime již má - ostatně jinak by nemohl mít ten problém s aplikací, ze které se mu nedaří sehnat ScreenShot jinak, než přes Fraps a spol. - co právě bere data z DirectX.) Jak tedy dosáhnout obrazu Surface pro DirectX SDK? Děkuji.
Fórum › .NET
Nízký ScreenShot z DirectX
#2 BDS
Jenže já mám právě problém získat Surface! :S Především již jsem zkusil všechny vrstvy zobrazovacího systému (Blt, DWM, GDI, ...) a nikde se neprojevila deformace obrazu projekcí Immersive Display Pro. Kdybych se tedy dostal k nějakému vnitřnímu zařízení - portům chisetu možná... (Vyloženě obraz monitoru.)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů
Podobná vlákna
Screenshot — založil python_newbie
Screenshot webbrowser — založil samae1
DirectX 8/9 — založil samo
C#/C++ a DirectX — založil Scrash
DirectX 9c a 10 — založil eraser17
Moderátoři diskuze