Změna názvu záložky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Změna názvu záložky – PHP – Fórum – Programujte.comZměna názvu záložky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jarda
~ Anonymní uživatel
191 příspěvků
3. 6. 2016   #1
-
0
-

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu, jak má vypadat php script, když bych chtěl umožnit uživateli změnu názvu záložky ...jinak řečeno..pokud napíše cokoliv a dá odeslat, aby to, co napsal se zobrazilo místo nějakého textu buď v záložce nebo kdekoliv jinde. děkuji

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.71.213.–
Reklama
Reklama
Honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
4. 6. 2016   #2
-
0
-

#1 Jarda

Zápis do DB a výpis z DB. Návodu po internetu je mnoho, stačí využít správně google vyhledávač.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.200.56.–
Jarda
~ Anonymní uživatel
191 příspěvků
4. 6. 2016   #3
-
0
-

#2 Honza
a bez zápisu a výpisu z databáze  by to nešlo? mám za cíl vytvořit html/php stránku, kde nebude nic.. jenom uprostřed nahoře budou dva nadpisy a pod tím budou tam dvě Textové pole a vedle tlačítka odeslat a po vyplnění jakéhokoliv textu do textového pole.. se to napíše místo nadpisu...první textové pole bude měnit nadpis 1 a druhé nadpis 2 ... k tomu by snad nemusela být potřeba databáze

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.71.213.–
q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
4. 6. 2016   #4
-
0
-

Nevím, co přesně potřebuješ. Hodnoty z toho formuláře po odeslání dostane skript - Dealing with Forms

Pokud se to nastavení má "pamatovat", tak ho bude potřeba někam uložit. Nemusí to být DB, klidně třeba soubor - Filesystem Functions

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Jarda
~ Anonymní uživatel
191 příspěvků
4. 6. 2016   #5
-
0
-

   

Připojen obrázek.

Potřebuju aby po zadání do příslušného pole (kolečko 1) se změnil text nahoře (kolečko 2)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.71.213.–
q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
4. 6. 2016   #6
-
0
-

Po kliknutí na Odeslat se obsah formuláře pošle skriptu a pak místo Strana 1 vypíšeš to, co bylo zadáno jako Název strany 1. Je to v odkazované dokumentaci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Jarda
~ Anonymní uživatel
191 příspěvků
4. 6. 2016   #7
-
0
-

#6 q
Už jsem to vyřešil :), díky :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.71.213.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 45 hostů

Podobná vlákna

Zmena nazvu unit — založil janot

AJAX a zalozky — založil dudo1904

Zalozky vo FF 2.0.0.1 zmizli — založil dalaman

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý