Víte jak se ovládá ve Visual Studiu schování/zobrazení toho okna kde se zobrazují chyby a varování během kompilace? Je k tomu nějaká klávesová zkratka?
Fórum › C / C++
Ovládání Visual Studia 2010
A ještě jedna otázka. Jak nastavit cesty v Debuggeru abych nemusel při každém ladění psát argumenty ve stylu:
../../Debug/img1.jpg ../../Debug/img2.jpg ../../Debug/img3.jpg ../../Debug/img4.jpg ../../Debug/joined.jpg
chtěl bych nastavit aby to pracovalo v adr. ../../Debug tam kde mám .exe soubor. Ale změnit working path pro mě vedlo k tomu že už to nejelo. Je tam $(TargetPath) ale to když změním tak debugger taky nenajde cestu k programu.
Taky mi není jasné proč mi zmizela nabídka Debug/Release abych mohl zvolit druh kompilace. Obvykle to vidím nahoře v pravém okně, tentokrát to tam nemám. Zkoušel jsem zobrazit Tools / Settings / Basic nebo Expert, ale ani v jednom se to nezobrazuje.
argumenty jsou v Project properties - Debug, asi ve třetině výšky okna je pak Start Options s volbami Command l¨line arguments, Working directory, Use remote machine
hu
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Zrušená instalace Visual Studia — založil wokena
Vložení knihoven do Visual Studia — založil Kowalsky95
Problém s instalací Visual studia 2015 RC — založil MaraJack
Microsoft Visual 2010 — založil Ondra