Spustenie funkcie ak je element prave zobrazeny – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Spustenie funkcie ak je element prave zobrazeny – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comSpustenie funkcie ak je element prave zobrazeny – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
SniCel0
Duch
6. 6. 2016   #1
-
0
-

Caute vsetci, potreboval by som trosku poradit, Tu je cely moj kod https://jsfiddle.net/mjj6jjxd/ 
V sekcii 2 mam jednoduchu animaciu ktora sa spusti ked donej vojdem mysou pomocou 'mouseenter', ale vidim v tom rozne problemy ktore mozu nastat, napr. moze byt rozna dlzka obsahu tej sekcie, uzivatel nemusi cez tu sekciu prejst mysou atd, mal by som pouzit nejaky iny event na odpalenie animacie ? nieco vhodnejsie, co sa pouziva ?
Dakujem za kazdu radu

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.247.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2547 příspěvků
7. 6. 2016   #2
-
0
-

Nerozumim dotazu.

- Kdyz do te sekce uzivatel vubec nevjede mysi, tak se ma stat co? Kdyz ano, tak co? Tak, jestli ti zalezi na tom, aby se to vzdy rozbalilo, tak tak to zavolej na window.onload, alias document.ready. Kdyz chces dat uzivateli moznost, tak to spust na casovac se zpozdenim treba 5s. Kdyz uzivatel nezareaguje, tak se mu to za 5s rozbali samo.

- Kdyz se zmeni delka sirka obsahu, tak se ma stat co? Kdyz se nezmeni, tak se ma stat co?

Mimochodem, kod na jsfiddle nereaguje ve FF. Ale podle kodu by se mel zobrazit jakysi div s animaci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:14c2:af...–
SniCel0
Duch
7. 6. 2016   #3
-
0
-

Blbne to zrejme kvoli jednotkam wh, asi mas starsi ff, zbuchal som to narychlo...  V podstate som uz na to nejak prisiel, potreboval som iba scroll event pouzit a tam bud nastavit fixnu alebo dynamicku vysku a na zaklade toho zistit kde je uzivatel a potom uz iba spustit animaciu, pretoze kebyze pouzijem iba document.ready tak animacia sa spusti niekde v sekcii nizsie kde ju user ani nevidi ako sa animuje a tym padom by to bolo na 2 veci, chapes ... kazdopadne vdaka za koment :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.247.–
peter
~ Anonymní uživatel
2547 příspěvků
8. 6. 2016   #4
-
0
-

Pokud se bavis o pc, tak ten zna jednotky pixely. Nic jineho. Ostatni jsou prepocitane a ty program muze ale nemusi znat. Pouzitelne pro web jsou jeste em (rozmery M pisma) a ex (X pisma). Obrazovka zobrazuje pixely.

Fotografove maji sklony pouzivat jine exoticke jednotky, jako dpi dot per inch, ale to je jednotka tisku, to s obrazovkou nema nic spolecne. Nevim, co je v te skole uci. Posledne jsem videl tema pro prijimacky, kde byl dotaz, tusim, na to, ktery format umi usporne ukladat s nejmensi kompresi jakysi druh obrazku. Odpoved byla Tif. Pro mne, jako cloveka, co formaty zna a umi naprogramovat i ty kompresni algoritmy je to naprosto nedostacujici. Jpeg to umi take (5-10 let). Png uz 10-15 let taky, mozna driv nez tifko. Tifko zrovna pro ten druh je jeden z nejmene uspornych formatu :) A dnes je jeste google webp pro video, zvuk a obrazky. Ten asi neni jeste uplne standard.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:d03c:7e...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý