Zdravím. Připravujeme vylepšenou verzi stávajího webu www.tennischampion.cz
Nějaké nápady na vylepšení? Co se Vám tam líbí a nelíbí?
Zdravím. Připravujeme vylepšenou verzi stávajího webu www.tennischampion.cz
Nějaké nápady na vylepšení? Co se Vám tam líbí a nelíbí?
- Vzhled je celej rozypanej, ve FF. Fura okenek se scrolovanim a prekryvaji se navzajem
Vlevo
- Oranzovo modre okenko WTa obsahuje necitelny text bily na oranzovem pozadi. Zkusil bych mozna cerne pismo nebo naprosto jinou grafiku. Treba jen to cele oramovat a texty cernou, zadne podbarvovani. Barevne jen zahlavi.
- Ten FB plugin je smejd, kterej ti tam leze, kam nema.
- Nevim, proc mas reklamy podbarvene sedou a nejsou bliz u sebe
Vpravo
- Vzdycky mi strasne vadi, kdyz u listovani nemuzu zadat konkretni stranku. Treba, kdyz chci koukat na online film a oni tam maji 10 strane, zobrazuji prvni 3 a aby ses dostal na 7, tak to musis nekolikrat prokliat, zobrazit reklamu a hlavne cekat.
Dole, je tam furu odkazu, ktere nikdo nechce cist, ani Copyright. Ten by mohl byt sedivou, mene vyraznou barvou.
Z meho pohledu by na strance melo predevsim svitit to, co je obsah a to ostatni by melo byt v pozadi, mene vyrazne. Jako nejaka menicka, reklamy, copyright, zpravicky z fb a pod.
- Live score, ta stranka je nepouzitelna. Mam okenko 800x600 a nezobrazuje mi to pravou stranu.
- Diskuze - stranka v priprave nikoho nezajima. Navic ti ji prida to archive.org a googlu. Takze, az ji zmenis, tak stejne nekde bude starsi verze. Ja bych to stahl a spis pridal, az bude a nejak no zvyraznil jako novinku na 1-3 mesice, treba malym obrazkem nahore u textu "Novinka", new.
- Foto - opet nic
- partneri - veta na konci je spravne? a ten odkaz by mohl byt klikatelny
- tipy nic
- kontakt je pouze dole, ale neni v menu. Nevim, zda to je ucel, ale kdyz mas dole Navigace a v hornim menu jsou jine odkazy, tak to pusobi zmatene. Bud to nemit duplicitne a nebo stejne. Pak tam mas dalsi odkazy, ostatni. Ja fakt nevim, jakysi bordel v tom mas. Jako, mozna tu logiku chapu, v navigaci nahore mas vyber nej stranek.
- Mimochodem, ty clanky stoji za prd. Bylo by dobre napsat vic radku. Treba vic o miste, kde se to hralo, atmosfere, ze, prestoze se ostatnim reprezentantum z jeho casti sveta nedaril, ...
Podle mne je ta stranka zatim k nicemu. Takova skolni prace pro ucitele na stredni skole.
Díky za skvělou kritiku webu, vezmeme si to k srdci a pokusíme se udělat změny. Jinak zasílám náhled pro novou verzi. Snad se bude líbít trochu více :)
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku