Ahoj, je tu nejaký skúsenejší web developer,resp. ani nemusí byť nejako skúsený .Nehovorím o sebe že som nejaký programátor pretože to ešte naozaj nie som,ale mám nejaké kódy napísané v Pythone,možno niečo Cpp. Rád by som skúsil aj niečo možno z webu,možnože ma to chytí.,neviem. Je pravda to,že na urobenie nejakého kvalitnejšieho webu potrebujem viacmenej úplne poznať HTML,CSS,JS a nejaký backend jazyk,napr Django(Pyt),Ruby,Java,Csharp? Neľúbi sa mi ešte aj to,že potom sa ,ak sa nemýlim,"mieša" toto všetko do jedného kódu.Samozrejme oddelene nejaké súbory,ale napr. JS a HTML + CSS sú dokopy. Predsa pri tom Pythone alebo Cpp ,ak sa bavíme o nejakých desktop aplikáciach,je to prehľadnejšie podľa mňa.Rád by som počul názor druhých napríklad aj na to,že či je ten web ,nazvyme to taký "zábavný".
Fórum › Offtopic
Web developer / software developer
#1 Tree
Mýlíš se v tom, že je vše pohromadě. Dobrý vývojář HTML, JS a CSS poměrně striktně odděluje.
Dokonce ve svém PHP nemívám ani čárku ze zmíněných jazyků. Ani v Pythonu ji tam nemusíš mít.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů
Podobná vlákna
Java Developer(40,000SKK), Siebel junior developer, Operátor kontakt… — založil Ján Česnek
Hledám - junior Java developer, IT podpora, C# developer — založil Grimbergen
Java Software Developer wanted to work in Munich, Germany! — založil Lyubov Grunkovskaya
Web Parts Web Developer ASP.NET 2.0 — založil tanned88
Programový vývojář (Software Developer) se znalostí systémů iSeries/… — založil Petr Vavřinec
Moderátoři diskuze