Refresh RichTextBoxu v časovém intervalu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Refresh RichTextBoxu v časovém intervalu – .NET – Fórum – Programujte.comRefresh RichTextBoxu v časovém intervalu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Brouk Pytlík
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
26. 6. 2016   #1
-
0
-

Hoj Hoj Hoj.

Chtěl bych pomocí timeru periodicky obnovovat data v RichTextBoxu. Ale vůbec mi to nejde.

Myslel jsem si, že jednoduše spustím timer a pomocí fce Refresh jej aktualizuji, ale nefunguje to. Tak třeba někdo bude vědět, jak na to. Díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.71.–
Reklama
Reklama
Brouk Pytlík
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
26. 6. 2016   #2
-
0
-

Takže trošku jsem postoupil. 

Nyní se snažím získat data z TCP serveru a hned je vypsat. Problém je, že data přijmu, zobrazím, ale s klientem potom nelze nic dělat. :D

ASCIIEncoding enc = new ASCIIEncoding();
            byte[] tempBuffer = enc.GetBytes(rtb_sendMsg.Text);

            try
            {
                IAsyncResult asynRes = _socket.BeginReceive(_rcvBuffer, 0, 256, SocketFlags.None, null, null);
                    if (asynRes.AsyncWaitHandle.WaitOne())
                    {
                        int res = _socket.EndReceive(asynRes);
                        char[] resChars = new char[res + 1];
                        Decoder d = Encoding.UTF8.GetDecoder();
                        int charLength = d.GetChars(_rcvBuffer, 0, res, resChars, 0, true);
                        String result = new String(resChars);
                        rtb_rcvMsg.AppendText("\n" + DateTime.Now.ToString() + ": " + result);
                    }
            }
            catch (Exception ex)
            {}
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.71.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý