Pridanie inputu na 2x zo selectom – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pridanie inputu na 2x zo selectom – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPridanie inputu na 2x zo selectom – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

zelenac10
Stálý člen
29. 6. 2016   #1
-
0
-

 Ahojte,

mam otázku ako mam spraviť vo formulári, pridanie inputu ale podla selectu... Viem, že podla if, ale neviem na to dojsť ako....

priklád: select ma hodnotu 4 tak to by bolo input s textom Vydaj

a podla selectu s hodnotou 2 input s textom prijem.

<script>
var prvniPolozka = document.getElementById('sablona');
var sablona = prvniPolozka.cloneNode(true);

function pridatPole() {
    var kopie = sablona.cloneNode(true);
    document.getElementById('polozky').appendChild(kopie);
    kopie.getElementsByTagName("input")[0].focus();
}

function odebrat(el) {
    var polozka = el.parentNode;
    polozka.parentNode.removeChild(polozka);
}
</script>
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.121.182.–
Octopia.sk - Záhrada na kľúč
peter
~ Anonymní uživatel
4002 příspěvků
11. 7. 2016   #2
-
0
-

Co treba si tam dat vsechna policka a jen zmenit className na display:block? Vsechny schovas a pak zobrazis jen ta, ktera odpovidani nastaveni.
 

<div id=pol0><input><input></div>
<div id=pol1><input><input></div>
<div id=pol2><input><input></div>
<script>
// skryj
for(i=0;i<3;i++)
{
div = document.getElementById('pol'+i); // <div id='pol0'> pol1 pol2
div.className = 'skryj';
}
// zobraz
sel = document.getElementById("sel"); // <select id='sel'>
i = sel.options[s.selectedIndex].value * 1;
div = document.getElementById('pol'+i);
div.className = 'zobraz';
</script>

Na pridat odebrat bych se vybodl, pac pro upravy pak musis sahat do js kodu. Kdezto u skryvani proste staci nastavit misto 3 pocet vsech value v selectu a kdyz pak pridas option a divy, tak js zustane stejny.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:cce1:59...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Pomoc so SELECTOM — založil Qip2

Pridanie js do php — založil Tayson

Php session, pridanie — založil Tilda

Pridanie nového fontu v C# — založil D3vis

Pridanie .DLL do zložky — založil yterbium

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý