API program – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

API program – C / C++ – Fórum – Programujte.comAPI program – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
newo0
Newbie
16. 2. 2007   #1
-
0
-

bol by niekto ochotny v priebehu par dni, povedzme do 21. februara nakodit nejaky program pomocu WIN 32 API, popripade ak uz mate nejaky program hotovy alebo poznate nejaku adresu kde by som taketo nieco nasiel, tak aby bol prelozitelny vo visual c++ 6.0, tema je lubovolna, nemusi to byt zlozity program, musí mať položku menu „O aplikácií...“, ktorá otvorí informačné dialógové okno, obsahujúce informácie o tvorcovi programu a dátum vzniku, jednotlivé časti aplikácie musia byť stručne komentované v zdrojovom kóde,Námety:

1. Jednoduchá pamäťová hra - V okne sa zobrazí na 20 sekúnd 9 rôznych farebných vzorov (bitových máp). Po 20 sekundách sa skryjú a potom musí hráč hádať, kde sa ktorý obrazec nachádzal. Hádané obrazce sa zobrazujú po jednom.

2. Analógové stopky - t.j. s ciferníkom a pohybujúcimi sa ručičkami.

3. Adresár – údaje sa zadávajú a editujú pomocou dialógového okna, výpis v hlavnom okne.

4. Lupa – v hlavnom okne (maximálna veľkosť 300x300) sa bude zobrazovať zväčšená časť obrazovky okolo kurzora.

5. Program, ktorý bude umožňovať kreslenie rôznych základných grafických objektov (štvoruholník, elipsa, kružnica, čiara) v hlavnom okne. Zároveň bude umožňovať nastavovať parametre kreslenia (hrúbka čiary, farba čiary, farba výplne).

6. Hra – chytanie padajúcich guličiek.

7. Piškvorky

7. Vygenerovať v hlavnom okne niekoľko objektov (štvoruholník, elipsa) a implementovať ich ako detské okná. Pomocou kurzoru myši ich zachytávať a pohybovať nimi po ploche hlavného okna.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Rišo Kakaš0
Stálý člen
16. 2. 2007   #2
-
0
-

Takze musi to byt vo Win 32 v SDL by to neslo?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Radoslav Pala0
Super člen
16. 2. 2007   #3
-
0
-

To Wizard: Podla mna chlapec dostal za domacu ulohu spravit nejaku aplikaciu vo Win32 alebo nieco taqe a kedze nema ani sajnu ako sa to robi, taq to tu nam pekne vycapil :) . Ked je to nejaky iny dovod, tak srry. ale nevidel som zmienku o financnej odmene ;-) .

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rady Pala - www.radypala.sk ,tvorca MojaTrieda - http://mojatrieda.radypala.sk, elan.radypala.sk
newo0
Newbie
16. 2. 2007   #4
-
0
-

to radypala: :))), take nieco je to semestralna praca
no ide o to ze uz na to nie je vela casu a ja to proste nestiham sa to naucit a pritom mam uz dost kreditov na dokoncenie rocniku, chyba mi 5 kreditov a mam styri volitelne predmety po 5 kreditov tak nejake vypustam, pretoze mi je to zbytocne kedze na ing. studiu aj tak budem zacinat na nule, no a na tomto predmete uz mam aj zapoctovku aj skusku hotovu a chyba mi len ta semestralka, ak by sa niekto nasiel kto nieco mal nebolo by na skodu, bola by to taka poistka keby nahodou niektory z tych dalsich predmetov nespravim

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ivanhoex
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
16. 2. 2007   #5
-
0
-

napis financni odmenu, trebas se dohodnem :)
pravdepodobne si ji jen nechtene zapomnel napsat

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
16. 2. 2007   #6
-
0
-

hh financna odmena, a kolko by si pytal ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Radoslav Pala0
Super člen
16. 2. 2007   #7
-
0
-

mno 2. uloha nie je az taka zlozita(aspon podla mna). Ja v Win32 nerobim(len v MS Visual Studio 2005), ale to by mohlo vyjst tak na 800+ .

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rady Pala - www.radypala.sk ,tvorca MojaTrieda - http://mojatrieda.radypala.sk, elan.radypala.sk
ivanhoex
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
16. 2. 2007   #8
-
0
-

mephi píše:#
# hh financna odmena, a kolko by si pytal ?



to necham na tazateli!
podle toho se rozmyslim

co vse si predstavujes v uloze cislo 3?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
17. 2. 2007   #9
-
0
-

radypala píše:#
# mno 2. uloha nie je az taka zlozita(aspon podla mna). Ja v Win32 nerobim(len v MS Visual Studio 2005), ale to by mohlo vyjst tak na 800+ .


v MS Visual sa neda robit Win32 ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Radoslav Pala0
Super člen
17. 2. 2007   #10
-
0
-

To mephi: Da sa, ale preco si komplikovat zivot :) ? Samozrejme ze sa da robit, ale je to zbytocne.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rady Pala - www.radypala.sk ,tvorca MojaTrieda - http://mojatrieda.radypala.sk, elan.radypala.sk
zacatecnik0
Super člen
17. 2. 2007   #11
-
0
-

to radypala: no ti s mega lolec, nabizet ulohu kterou si muze volne stahnout na netu a ktomu za 800+ a jeste k tomu ne v api no fakt si me rozesmal :-D

nejvice me ale prekvapil ivanhoeX, ten ktery jasne vedel ze priklad digitalnich a analogovych hodin je v knize charlese petzolda a stacilo by jen Ctrl+C a V a to chces naky kč ?
tys ktery rad delal ulohy lidem na builderu free a ted kc, mno zaskocilo me to, ale na me hazej bobe* ja sem jouda :)

to tazetel:
digitalky (cisla)
http://mcu.edu.tw/~rzwang/course/WindowProgramming/Chap08/DigClock/DigClock.c

rucicky:
http://mcu.edu.tw/~rzwang/course/WindowProgramming/Chap08/Clock/Clock.c

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
ivanhoex
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
18. 2. 2007   #12
-
0
-

zacatecnik píše:#
# to radypala: no ti s mega lolec, nabizet ulohu kterou si muze volne stahnout na netu a ktomu za 800+ a jeste k tomu ne v api no fakt si me rozesmal :-D#
##
#nejvice me ale prekvapil ivanhoeX, ten ktery jasne vedel ze priklad digitalnich a analogovych hodin je v knize charlese petzolda a stacilo by jen Ctrl+C a V a to chces naky kč ?#
#tys ktery rad delal ulohy lidem na builderu free a ted kc, mno zaskocilo me to, ale na me hazej bobe* ja sem jouda :)#
##
#to tazetel: #
#digitalky (cisla)#
#http://mcu.edu.tw/~rzwang/course/WindowProgramming/Chap08/DigClock/DigClock.c#
##
#rucicky:#
#http://mcu.edu.tw/~rzwang/course/WindowProgramming/Chap08/Clock/Clock.c


ty si dobrej blb, ja nemluvil o hodinach, ale o treti uloze, kterou jsem si jednou delal a kdyz to beres takto, tak muzes stahnout uplne vsechno! vsechy opensource programy, cokoliv, jen prepsat autora v about...
este jsem nevidel ze bys nekam napsal neco uzitecnyho...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
18. 2. 2007   #13
-
0
-

ja nemluvil o hodinach, ale o treti uloze


okej to je ma chyba, ale ty hodiny si mu stejnak mohl doporucit

ty si dobrej blb,

a

este jsem nevidel ze bys nekam napsal neco uzitecnyho...


kdyz dojdou argumenty nastupuji city ze ? mno ja myslim ze tazatel ty linky oceni ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
ivanhoex
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
18. 2. 2007   #14
-
0
-

zacatecnik píše:kdyz dojdou argumenty nastupuji city ze ?


tebe nema cenu argumentovat, to uz na tehle forech spousta lidi poznalo, a me neba se o to uz ani pokouset
konec...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Radoslav Pala0
Super člen
18. 2. 2007   #15
-
0
-

zacatecnik píše:#
# to radypala: no ti s mega lolec, nabizet ulohu kterou si muze volne stahnout na netu a ktomu za 800+ a jeste k tomu ne v api no fakt si me rozesmal :-D



Kto povedal ze mu ponukam nieco ? ja vo Win32 API nerobim, ako som aj pytal. ked chlapec nie je schopny si nieco vygooglit tak to je jeho problem. Hovoril som, ak by chcel za to zaplatit, kolko by to stalo....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rady Pala - www.radypala.sk ,tvorca MojaTrieda - http://mojatrieda.radypala.sk, elan.radypala.sk
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 50 hostů

Podobná vlákna

API — založil Anonymní uživatel

CSFD api — založil maniakum

Win32 API — založil survik1

MUNI FI API vz. I — založil Norbert Bago

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý