Kde mám chybu v Responzivním horizontalní menu? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kde mám chybu v Responzivním horizontalní menu? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comKde mám chybu v Responzivním horizontalní menu? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jan P.
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
12. 7. 2016   #1
-
0
-

Mam problem, potřeboval bych Opravít kod responzivní horizontal menu. Při změně prohlížeče (asi zobrazeni tabletu a mobilu) mi zmizi logo s navigaci. A pokud by se to povedlo opravit tak aby založky šli schovat a rozbalit když se klikne na Menu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:4d6e:7958:...–
Reklama
Reklama
Jan P.
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
12. 7. 2016   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:4d6e:7958:...–
Knut0
Newbie
12. 7. 2016   #3
-
0
-

#2 Jan P.
Asi v tom čo robíte máte skutočne nedostatky... kde máme hľadať (link je prázdny bez popisu) kód? Takže radšej napíšte adresu url ku ktorej menu patrí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.25.–
Na počkanie robím neskutočné, nemožné ihneď.
Jan P.
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
12. 7. 2016   #4
-
0
-

#3 Knut
Kod html a css: kod.djpw.cz/urzb

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.32.–
Jan P.
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
12. 7. 2016   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.32.–
Knut0
Newbie
12. 7. 2016   #6
-
0
-

ťažko je pomáhať "čechovi" keď nerozumie po slovensky... Adresa URL na stránku, je adresa webu na ktorý máme niečo vy-čekovať. Samozrejme ak máme niečo riešiť, tak to chceme predtým skontrolovať na tých tabletoch a mobiloch ešte predtým ako niečo navrhneme. Problém môžeš mať len ty a nieje treba nič meniť - ktovie možno.

Nechápem prečo stou adresou robíš také tajnosti.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.25.–
Na počkanie robím neskutočné, nemožné ihneď.
Jan P.
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
12. 7. 2016   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.32.–
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
13. 7. 2016   #8
-
0
-

http://kod.djpw.cz/urzb
1. bych tam nedaval # ale treba ?1 ?2 ?3
2. (Knut) na te strance se do sirky 760+- (pravy dolni obdelnik, takova ty cisla v oranzovem pruhu) bezobrazi nic, takze to je podle meho dostacujici na testovani.
3. na konci ti schazi clear
4. kolem radku 140 mas pro mensi sirku, ze horizontalni menu NONE. platne pro
@media screen and (max-width : 750px){
Coz odpovida presne tomu, co jsem zjistil v bodu 2, ze do sirky 760+- se nic nezobrazi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:1c9b:bd...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Kde mám chybu? — založil takinoo

Kde mám chybu? — založil Anonymní uživatel

Kde mám chybu? — založil tomáš polz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý