Jde hrát on-line hra the sims 1?
Fórum › Hry
The sims 1
To VojtaK:newim o tom
To survik1:jestli je to free nevim, ale necháou proč někdo hraje 1. díl hry, když už dávno je tu 2. díl a spoustu datadisků a bonus packů k němu
Možno má starý počítač ;-) A sims 2 mu nejde
To Qwertz:njn, ale stačí mu 128 mb ram, 800mhz procák a alespon 64mb grafika, na tyhle konfiguraci mi to jelo celkem v pohode, na tej co mam dneska už to jede naprosto bez problémů
EDIT:to co sem napsal ale myslim nejsou minmální požadavky, ale hra na nich celkem dobře běha
Tokan píše:#
# To survik1:jestli je to free nevim, ale necháou proč někdo hraje 1. díl hry, když už dávno je tu 2. díl a spoustu datadisků a bonus packů k němu
Jednička mě jistý čas bavila, dvojka mě teda vůbec nechytla. A free to není ani náhodou, levněji než za 499,- Kč (Xzone.cz) to neseženeš.
Tokan píše:#
# To Qwertz:njn, ale stačí mu 128 mb ram, 800mhz procák a alespon 64mb grafika, ...
I tohle je pro některé lidi luxus.
tj, ale takováto konfigurace se podle mě dnes hodí tak akorát někam do kanceláře, kde jenom píšeš články ve wordu, kreslíš v malování, atd. , pokud někdo chce hrát dnešní hry a má konfiguraci jakou sem napsal, mě by začít modifikovat nový hwI tohle je pro některé lidi luxus.
To Tokan: Někdo by chtěl hrát dnešní hry, ale prostě si to nemůže dovolit... Ale nerozebírejme to tu.
To josi.ow:tj, to by mse se to taky mohli hádat do vydání Programujte.com 4.0 (když píšu 4.0- myslim tim 4.0 ;-) )
dodatek: ale jestli je VojtaKovi vážně 10 tak už mlčim, já v jeho věku taky neměl to co mam na stole a částečně i pod nim taky neměl
Kolko ma dvojka dokopy datadiskov???
To laco797: Asi 2500. EA se s něma opravdu nemazlí.
Smokie píše:#
#abandonware ;)survik1 píše:#
# Sims1...To je už freeware, ne? :D
Nn, EA ještě existuje :). Ale nevim, co děláte The Sims není zas až tak stará hra. Vlastně je relativně mladá. Abandonware ještě není ani Doom.
Ludia vy ako hry to hravate prosim vas ... :D
Pokud vim, tak se plánujeme, že The Sims 2 bude mít celkem 7 datadisků, stejně jako předchůdce The Sims 1. Pak se nejspíš můžeme těšit na TS3, SimCity 5, Spore...laco797 píše:#
# Kolko ma dvojka dokopy datadiskov???
To laco797: pocuvaj, ty si ma uz tusim predbehol si sa cinil ;)
To survik1: Je to software, který je sice komerční, ale firma, která vlastní práva už dávno zkrachovala... tím pádem je tento soft ještě pod zákonem, ale už neexistuje firma, která by svůj patent uplatnila. Příkladem jsou například hry z roku 0 až 1995, které už má snad každý stáhnuté z internetu a nikomu to nevadí. Už totiž nemá komu.
To survik1: to těžko. The Sims 2 - Seasons, Pets, Open for Business, Nightlife a University + další 4 balíčky.
EDIT: koukni sem. http://thesims2.ea.com/about/index.php?pid=pcgames
Co vas na tej hre uputalo, ak smiem vediet_
FufurR píše:#
# Co vas na tej hre uputalo, ak smiem vediet_
Nejdřív mě bavila celá hra, pak mě bavilo zazdívat ty babky ze sociálky, pak mě bavilo jen navrhovat pořádný baráky, pak mě bavilo stavět bazén jen se skokanským prknem a vyrábět tak spousty náhrobních kamenů a tedy velkej hřbitov se spoustou duchů. Kde jsou ty časy, kdy jsem pařil :)))
To Architekt:aha, no z tohto pohladu to moze byt celkom sranda XD
To Architekt: Tak tak, ja o sobe rikam, ze The Sims je JEDINA hra, ktera me nikdy nebavila. Ale neco me na ni prece jenom bavilo - zazdít clovicka do mistnosti a stavet mu tam hroby :D. // Prominte, ze nepisu s hackama a carkama, ale mam tedka jaksi problem s fonty...
THE SIMS 2:
Prosim vás, nevíte, jak a jestli se dá postavit uvintř domu vedle stěny vyvýšené místo. Vim, že to jde od stěny, ale takhle mi to nejde. A ještě kdybyste znali nějaký fakt dobrý stránky na stahování věcí do The Sims 2... Díky
Zora píše:#
# THE SIMS 2: #
#Prosim vás, nevíte, jak a jestli se dá postavit uvintř domu vedle stěny vyvýšené místo. Vim, že to jde od stěny, ale takhle mi to nejde. A ještě kdybyste znali nějaký fakt dobrý stránky na stahování věcí do The Sims 2... Díky
Skus cez nejakeho peer to peer klienta...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Čítač v C# - čítání 1000x za sekundu — založil vas9
C# Universal app - stažení RSS v kodovani windows-1250 — založil motorcb
Programovací brigáda - assembler PIC 16F877 — založil remmidemmi
Šířka stránek - 800px vs. 1024px — založil
C/C++ king.cpp:128: error: stray ‘\32’ in program — založil koudis