Hadici – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Hadici – .NET – Fórum – Programujte.comHadici – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Vestax0
Newbie
16. 2. 2007   #1
-
0
-

Zdravim,

mam vytvorene nieco take ako hra hady, hady su dva a problem je, ze sa nedaju ovladat nezavisle na sebe tzn. ked sa pohybuje jeden nepohne sa druhy. Chcelo by to take ovladanie ako v znamej hre bulanci kde sa ovladaju naraz napr. tri vankuse ... dik

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Někomu to dáno je, někomu to prostě dáno není.
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
16. 2. 2007   #2
-
0
-

A proč by to nešlo? Každýmu přiřaď jiný klávesy.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Vestax0
Newbie
16. 2. 2007   #3
-
0
-

To samozrejme mam, jeden sa pohybuje sipkami druhy klavesami w,a,s,d. Keby ze chcem ist s oboma hore zmacknem w a sipku hore ale pohne sa len ten, ktory bol uvedeny do pohybu skor.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Někomu to dáno je, někomu to prostě dáno není.
DeaLer+2
Hero
16. 2. 2007   #4
-
0
-

To vestax: aha, špatně jsem tě pochopil. Nenapadá mě žádnej jinej způsob, než mít každýho hada v jiným vlákně, ale nezdá se mi to moc efektivní.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Alan0
Věrný člen
16. 2. 2007   #5
-
0
-

no je to dlouho co jsem dělal v C#, ale nešlo by vytvořit třídu had, ve které by se definovali vlastnosti toho hada, a pak vby se v hlavní třídě vytvořili 2 hadi

had had1 = new had("Up","Down","Left","Right");
had had2 = new had("w","s","a","d");

nebo

had had1 = new had();
had1.leva = "Left"

nebo tak nějak. Nevím jestli sem to dobře pochopil, to nic :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Sajmi
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
24. 2. 2007   #6
-
0
-

To Al: A nemas nahodou kontrolu stisku klaves v bloku if, else if? kdyz je napriklad sipka nahoru stiskla, provede se jenom to co mas u sipky nahoru a ostatni to uz nekontrolujé.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 53 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý