Vývoj her Unity 3D - 2D grafik – Startupy – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vývoj her Unity 3D - 2D grafik – Startupy – Fórum – Programujte.comVývoj her Unity 3D - 2D grafik – Startupy – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
jame_5810
Duch
14. 8. 2016   #1
-
0
-

Ahoj,
jsem studentem vysoké školy a vývojem her se, již nějakou dobu zabývam. V hlavě mám pár napadů a konceptů na mobilní hry. Jsem programátor a pracuji v Unity 3D. Rád bych potkal další lidi se stejným zájmem a zápalem. Společně můžeme vytvořit něco většího a věřím, že tituly budou úspěšný. Prozatím nmůžu nabídnout finanční odměnu, pouze % z výdělku. Takže k věci.

Hledám 2D grafika, který sdílí nadšení pro vývoj her. Jedná se o jednoduché sprity (pozadí, postavy, překážky atd.). Ja jsem jako grafik nepoužitelný [;)] , ale vynahrazuji to v programování. Pokud jsem tě zaujal určitě napiš, můžeme se pobavit o případně spolupráci a kdoví, třeba budeme stát u zrodu velkého herního studia [:)]

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:9199:c3a6:d12b:...–
Reklama
Reklama
juraj1750
Duch
23. 4. 2017   #2
-
0
-

Zdravím

chcem sa spýtať či neviete poradiť mám v UNITY3D javascript nadefinovanú premennú

 var timer : float;

Chcem docieliť,keď kocka dojde k bodu 2,tak sa zastaví napr na 2 sekundy,potom dojde k bodu 3 tam sa tiež zastaví na 2s a tak ďalej

Tu je kód

if(curindex==2){

transform.Translate(Vector3.zero);
	timer -= Time.deltaTime;transform.Translate(Vector3.zero);
if(timer <= 0){
timer = 0;
transform.Translate(Vector3(0, 0, speed * Time.deltaTime));	

	}
}else if (curindex==3){curindex=3;
transform.Translate(Vector3.zero);
timer=2;
	timer -= Time.deltaTime;
Debug.Log(timer);
		transform.Translate(Vector3.zero);
	


if(timer <= 0){
timer = 0;
transform.Translate(Vector3(0, 0, speed * Time.deltaTime));	

	}
	
}else{

transform.Translate(Vector3(0, 0, speed * Time.deltaTime));	
}

Problém je taký,že keď príde k bodu 3
curindex==3 tak
timer=2; timer -= Time.deltaTime; tak to správne nepočíta funkcia sekundy

Vdaka
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.36.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Unity 3D — založil Peter

Unity — založil Kalgys

Unity — založil Krtek132

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032017 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý