Ako to zapísať v MySQLi – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ako to zapísať v MySQLi – PHP – Fórum – Programujte.comAko to zapísať v MySQLi – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Vlákno bylo úspěšně vloženo.
Pokud sám přijdeš na řešení, nezapomeň ho sem přidat!
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
18. 8. 2016   #1
-
0
-

Ahoj, mám MySQLi, no neviem sa pohnúť ďalej.. Mám script, ktorý mi vypíše pod seba všetky ID, všetky usernames, heslá(kódované), aktivita konta a dátum. Potrebujem, aby boli ID-čka klikateľné, teda ak kliknem na ID 18, tak dostanem odkaz users.php?18 ibaže neviem ako to zapísať, ak by tu bol niekto ochotný, kto by mi to tu napísal, tak by som vám bol vďačný. Dodám aj script, ktorý mi vypíše všetky ID pod seba, ďakujem za pomoc, som v PHP začiatočník. 
 

Připojen obrázek.

Připojen obrázek.

Připojen obrázek.

?php 
    
 $query = mysqli_query($con,"SELECT * FROM `Users` WHERE `UserID` ") or die(mysqli_error());
 while($vypis= mysqli_fetch_array($query)){
 echo $vypis['UserID'].'</br>';
 }  ?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.53.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
18. 8. 2016   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.53.–
Kit+15
Guru
18. 8. 2016   #3
-
0
-

#1 Martin
Vidím, že v tabulce máš "ID", ale ve skriptu "UserID". To nemůže fungovat.

Ovladačem MySQLi se nezabývám. Přeskočil jsem ho a šel rovnou k PDO.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
18. 8. 2016   #4
-
0
-

ID je v HTML napísané ako stĺpec... to nemá s PHP nič spoločné, je to iba HTML pomenovanie stĺpca v tabulke.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.53.–
chita0
Newbie
18. 8. 2016   #5
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

   

<?php 
    
 $query = mysqli_query($con,"SELECT * FROM `Users` WHERE `UserID` ") or die(mysqli_error());
 while($vypis= mysqli_fetch_array($query)){
 echo '<a href="users.php?id='.$vypis['UserID'].'">'.$vypis['UserID'].'</a></br>';
 }  ?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 77.104.198.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
18. 8. 2016   #6
-
0
-

#5 chita
Super kamo, ďakujem ti pekne funguje 

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.53.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Vlastná šifra ako zapísať — založil Maximilián

Ako zapisat aj lomitko &quot;\&quot; — založil Anonymní uživatel

Přepsání na využití mysqli — založil dvorak-a

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý