Chybně vypsaný formulář MVC – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Chybně vypsaný formulář MVC – PHP – Fórum – Programujte.comChybně vypsaný formulář MVC – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
20. 8. 2016   #1
-
0
-

Mám problém s přesměrováním uživatele na příslušnou stránku, přesněji řečeno mám formulář pro registraci na adrese třeba http|://localhost/registrace , v něm pole pro jméno , email a heslo.

Pokud uživatel při registraci vyplní špatně email tak ho chci přeměrovat na stránku http://localhost/…strace-chyba, to se mi sice povede ale už nevím jak bych při přesměrováni měl zároveň poslat i třeba obsah pole jméno které uživatel zapsal správně aby to nemusel znovu vypoisovat a opravil jen pole s emailem,

spíš mně zajímá jak se to dělá správně v než že bych trval na svém přesměrování pokud se to správně dělá úplně jinak tak chci poprosit o teoretické řešení  a prosil bych to v objektovém MVC řešení tedy jak by teoreticky vypadal model jak controller, a pokud bych přesměrovával tak jestli přesměrování patři do modelu nebo do controlleru-

pro mně je přesměrování spíše záležitost controlleru než modelu protože přesměrování není práce s daty

- zkrátka jak to řešíte Vy ve svém MVC když chcete znovu zobrazit chybně vypsaný formulář s daty Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.9.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
20. 8. 2016   #2
-
0
-

#1
Ulož si potřebné hlášky do session a na chybové stránce si je zase vyber.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
20. 8. 2016   #3
-
0
-

Dík mně napadla jen DB ale na session jsem zapoměl, pokud bude mít vyplé session tak má prostě smůlu  a vypíše si to znovu

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.206.–
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
20. 8. 2016   #4
-
0
-

Oprava - správně má být "zapomněl"  :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.206.–
Kit+11
Guru
20. 8. 2016   #5
-
0
-

#3
Session si uživatel nemůže vypnout, protože je na serveru. Pokud si uživatel vypne cookies, tak mu PHP to session_id vpašuje do URL.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
20. 8. 2016   #6
-
0
-

Samozřejmně že máš pravdu , píšu session ale myslím cookies :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.206.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Podobná vlákna

Chybné zobrazení — založil fonadius

Chybne cesty na localhoste — založil zirkon

Chybné načtení BMP — založil Lokutus7323

Chybné znaky v poli — založil Sprinter

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý