Delphi program co umí klik v jiné aplikaci – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Delphi program co umí klik v jiné aplikaci – Delphi – Fórum – Programujte.comDelphi program co umí klik v jiné aplikaci – Delphi – Fórum – Programujte.com

mesma0
Duch
16. 2. 2007   #1
-
0
-

Ahoj, mám takový problém. Mám CDMA a připojuje se přez aplikaci kde kliknu na tlačítko a internet se připojí...pak na to samé kliku a internet se odpojí. A já jsem si chtěl udělat v delphi program co by uměl odpojit a připojit net. Nevím jestli to jde přímo tak mě napadlo to udělat tak, aby program místo mě klikal na určité tlačíto v jiném programu(pro internet) přímo od výrobce. Ale vůbec netuším ani jak začít a co a jak.

Nebo já nevim jestli neexistuje něco jako ve WORDU na tvoření maker,že bych si jakoby nahrál do makra klik na to tlačítko a pak byhc to nějak dal do delfi... poraďte prosím... řekl bych že přímo odpojit/připojit net přez delsi nepude,tam to ověřuje jméno a heslo myslim. Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ProgDan0
Stálý člen
17. 2. 2007   #2
-
0
-

Pokud ti to okno vyskakuje pokaždý na stejnym místě, tak lze použít tuto metodu:

var souradnice: TPoint;
...
...
GetCursorPos(souradnice) //automaticky uloží aktuální souřadnice myší do souradnice.X a souradnice.Y
SetCursorPos(x,y); //nastavení kurzoru na souřadnice X,Y (souřadnice tlačítka)
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN,0, 0, 0, 0); //pošle stisknutí levého tlačítka myší
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTUP,0, 0, 0, 0); //ukončí stisknutí tlačítka
SetCursorPos(souradnicex,souradnice.y); //vrátí zase kurzor na místo, kde byl předtím
...

nezapomeň vložit ShellAPI knihovnu do USES

Nahlásit jako SPAM
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
mesma0
Duch
19. 2. 2007   #3
-
0
-

díky moc tohle jsem si přdstavoval

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý