Ahoj, mám takový problém. Mám CDMA a připojuje se přez aplikaci kde kliknu na tlačítko a internet se připojí...pak na to samé kliku a internet se odpojí. A já jsem si chtěl udělat v delphi program co by uměl odpojit a připojit net. Nevím jestli to jde přímo tak mě napadlo to udělat tak, aby program místo mě klikal na určité tlačíto v jiném programu(pro internet) přímo od výrobce. Ale vůbec netuším ani jak začít a co a jak.
Nebo já nevim jestli neexistuje něco jako ve WORDU na tvoření maker,že bych si jakoby nahrál do makra klik na to tlačítko a pak byhc to nějak dal do delfi... poraďte prosím... řekl bych že přímo odpojit/připojit net přez delsi nepude,tam to ověřuje jméno a heslo myslim. Děkuji
Fórum › Delphi
Delphi program co umí klik v jiné aplikaci
Pokud ti to okno vyskakuje pokaždý na stejnym místě, tak lze použít tuto metodu:
var souradnice: TPoint;
...
...
GetCursorPos(souradnice) //automaticky uloží aktuální souřadnice myší do souradnice.X a souradnice.Y
SetCursorPos(x,y); //nastavení kurzoru na souřadnice X,Y (souřadnice tlačítka)
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN,0, 0, 0, 0); //pošle stisknutí levého tlačítka myší
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTUP,0, 0, 0, 0); //ukončí stisknutí tlačítka
SetCursorPos(souradnicex,souradnice.y); //vrátí zase kurzor na místo, kde byl předtím
...
nezapomeň vložit ShellAPI knihovnu do USES
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů
Podobná vlákna
Tlačítko php jako klik volby z roletky na jiné stránce — založil Roman
Delphi - umí zde někdo ? — založil xy3000
Free OCR program co umí češtinu ? — založil juiCZe
Delphi (Spuštěni jine aplikace v hide režim) — založil BigSandy
Vývoj aplikací pro PPC v Delphi 2006 (ENG) — založil pkubicek