Dobrý den,
povolil jsem hibernaci přes "powercfg -h on" -> co více ještě Windows chce? Na tomto PC každý jiný systém bez potíží hibernoval. Velmi tuto funkci postrádám a prošel jsem si veškeré postupy, kteréžto Google nabídl. Co mému PC nedá spát?
Děkuji.
Fórum › OS - Windows
Windows 7 - hibernace se ihned zvrátí v probuzení
Tudle jsem u nejakeho asusu musel rucne nastavovat nekde v menickach win, ze po zavreni vika ma hibernovat. Vsude jinde to proste bylo automaticky po instalaci. Tusim se jednalo o enterprise verzi win 10. Treba si to vygooglovat, jinak se to tam spatne hleda.
To bych musel videt. Protoze to neumis popsat.
Muzes zkusit googlovat typ notebooku + hibernate problem + typ win. Verim, ze nejses sam.
Ja mel problem s jednim desktop, ze se mi nedal probudit po hybernaci. Chtel jsem pomenit, aby stacilo zmacknout mezeru nebo tak. Podle googlu s tim melo vic lidi problem. Reseni jsem nakonec nenasel. Vypnul jsem uspavani uplne. Ja si myslim, ze to ta deska vubec nepodporovala. Tady maji jeste archaicke pc z doby ledove :) Ty proti tomu tvrdis, ze ti to nejaky jiny system podporoval. Coz je zajimave.
Pr. Ucitel mel pocitac. Chvilku, 15 min, nic nedelal, pc presel do hibernace. Bezne das mezeru nebo zmacknes na pc zapinaci tlacitko. Tady nic. Tak se to muselo vypnout, podrzet zapinaci tlacitko a zapnout.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Hibernace ve vistě — založil Skura
Informace o přechodu do spánku/hibernace — založil Alf
Hodnocení webu - půjčky ihned — založil petrnaku
Počítač se mi po vypnutí ihned zapne — založil Tokan
Začátky v ajaxu - vyvolání hlášky ihned — založil null_while