JS .load funkcia – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

JS .load funkcia – PHP – Fórum – Programujte.comJS .load funkcia – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Drobec
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
25. 8. 2016   #1
-
0
-

zdravim ludia potrebujem poradit s funkciou .load. chcem menid obsahy divu na stranke no ked pouzijem toto funguje to dobre:

<a id="Readtok" rel="nofollow" href="#" >Spat</a>

$("#Readtok").click(function(){ 
    $("#obsah").load('1.php #obsah');
});

no ked sa chcem z tade vratit a dam znova ten obsah nacitat pôvodny to nejde.

viete nejako poradit ? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.160.182.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
25. 8. 2016   #2
-
0
-

Ten priklad s chybnym zapisem jsi neuvedl. Z toho textu mi neni jasne, co chces docilit.

.load('1.php #obsah');
Pokud (jquery nepouzivam) load spousti php soubor a vraci jeho obsah, tak load('1.php #obsah') a pak load('1.php #obsah') vrati ten samy obsah.
load('1.php#obsah')
- tam by nemela byt mezera
- # je odskok na strance. Pokud zmenis krizek, tak se nenacita nova stranka. Pouze pokud je tam otaznik a stranka ma zakazane kesovani. Cili bys do 1.php musel zobrazit celou stranku se vsemi #. Coz je ale celkem sikovny napad pro iframe a pevne definovane rozmery toho divu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:d89:e1b...–
Drobec
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
26. 8. 2016   #3
-
0
-

v principe to je ze na stranke 1 na ktorej som do divu #obsah nacitam časť z o stranky 2 z #obsah divu to mi zbehne pekne bez toho aby sa refresla stranka len sa nacita div no ked chcem naspak nacitat znova obsah zo stranky 1 to už nejde a ani sa nepohnem...

prvý odkaz:

<a id="Readtok" rel="nofollow" rel="nofollow" href="#" >Spat</a>

$("#Readtok").click(function(){ 
    $("#obsah").load('2.php #obsah');
});

a vratenie spat:

<a id="Readtok" rel="nofollow" rel="nofollow" href="#" >Spat</a>

$("#Readtok").click(function(){ 
    $("#obsah").load('1.php #obsah');
});

je nejaka lepsia obdoba môjho napadu ? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.160.182.–
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
26. 8. 2016   #4
-
0
-

$("#Readtok").click(function(){ 
    x = $("#obsah").stranka
    x = (x =='1') ? '2' : '1';
   $("#obsah").load(x + '.php #obsah');
});
Pridas porovnani?
Pripadne tam definuje obe stranky
$("#obsah").x = 0
$("#obsah").a = 1
$("#obsah").b = 2
$("#Readtok").click(function(){ 
    x = $("#obsah").x;
    a = $("#obsah").a;
    b = $("#obsah").b;
    x = (x ==a) ? b : a;
    $("#obsah").x = x;
    $("#obsah").load(x + '.php #obsah');
Ale nevim, zda to tak pujde napsat. Tusim, ze v jquery se musi napsat cosi, abys mohl prepisovat primo div (neco jako $("#obsah").object().a). Takhle bys prepisoval jen jakesi docasne pole vytvorene jquery a hned by se to smazalo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:800f:36...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

Podobná vlákna

Load BMP — založil bart

EF 5.0 Metoda LOAD vs. WHERE — založil VladislavK

JQuery .load() — založil Kuboslav

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý