Fotak, nevidim fotografie – Hardware – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Fotak, nevidim fotografie – Hardware – Fórum – Programujte.comFotak, nevidim fotografie – Hardware – Fórum – Programujte.com

blackcats0
Newbie
1. 9. 2016   #1
-
0
-

hoj vsem,

Mam takovy delikatni problem. Byl jsem ted na 4 dny V Parizi a fotil jak ozivot, jeste na letisti jsem si ve fotaku tridil fotky, priletim domu, zapnu Lightroom a nic. Moje fotky se neukazou, zmenily se mi soubory na karte. Ty soubory (ctyri) maji dohromady asi 8 GB, coz by odpovidalo. Ale nelze z nich nic precist, ani format, ale co jsem si vsimnul, tak je u nic datum 01.01.1980 cas 00:00:00, mel jsem ve fotaku nastavene kontinualni pocitani, mozna jsem prejel nejakou hranici a ted se mi stalo tohle. Nevite o tom, co delat? 

Soubory nemuzu kopirovat, maji prilis dlouhy nazev. Fotak je Fuji x100 a ted kdyz chci fotit, tak uplne v pohode, ale karta mi ukaze jen ty fotky co ted vyfotim a ty zmenene soubory :(

Diky za vsechny rady,

Honza

Nahlásit jako SPAM
IP: 58.187.188.–
peter
~ Anonymní uživatel
4014 příspěvků
1. 9. 2016   #2
-
0
-

Tak to prejmenuj. Pokud to nejde normalne pres os, tak treba zkusit nejaky jiny program, treba Far, TC a pod. Hlavne je treba dat prvni pismeno a pak jen znaky az09, cili ne minuska, ne diakritiku mezery a podobne vynalezy ala windows. Kopirovat dlouhe nazvy obvykle lze do slozek, kde slozky + nazev neprekroci urcitou delku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:d07d:5e...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Fotografie zdarma — založil Jiří

Fotografie s čísly — založil Daniel Pallavicini

Šedý tón fotografie — založil DjKarer

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý