VBA EXCEL - Kreslení – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

VBA EXCEL - Kreslení – Visual Basic – Fórum – Programujte.comVBA EXCEL - Kreslení – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

jery0
Duch
1. 9. 2016   #1
-
0
-

Je možné na UserForm nějakým způsobem vykreslovat grafické prvky? Šikmé čáry, kruhy, elipsy?
Děkuji za odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.222.130.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
1. 9. 2016   #2
-
0
-

#1 jery
http://www.andypope.info/vba/userformdraw.htm

a mnoho jiných...

https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=pdfHV5HvEcmk8weKgq_IAQ&gws_rd=ssl#q=vba+userform+draw

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.228.–
jery0
Duch
1. 9. 2016   #3
-
0
-

#2 JoDiK
Děkuji. Bohužel je to psáno 32bit systém, jelikož tomu příliš nerozumím, co je potřeba pozměnit, aby to funhgovalo i na 64bitu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.222.130.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
1. 9. 2016   #4
-
0
-

#3 jery
A co se třeba naučit sám hledat na internetu a taky aspoň trochu umět anglicky?

Bez toho se při programování neobejdeš...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.228.–
jery0
Duch
1. 9. 2016   #5
-
0
-

No jo máte pravdu. Pak mi nějak uniká důvod existence tohoto a podobných diskuzí, když ke všeobecnému štěstí stačí umět hledat na internetu a trochu anglicky...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.222.130.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
1. 9. 2016   #6
-
0
-

#5 jery
Prosímtě, kdyby ses třeba zeptal: v programu volám tuto funkci xxx() a píše mi to tuto chybu Error493, hledal jsem na internetu a nedaří se mi to vyřešit, nevite někdo co s tím?

Tak by se mohlo stát, že to někdo už taky řešil a napíše ti - třeba: jasně, musíš nejdřív nastavit toto a pak ti to půjde...

Ty se ale ptáš naprosto obecně a očekáváš, že si někdo stáhne nějaký (asi jakýkoliv, když ani nepíšeš co jsi zkoušel) příklad na kreslení do userformu, spustí ho na 64bit systému (když ho nemá, tak si ho okamžitě nainstaluje) a pak podle zobrazené chyby najde co s tím, aby ti pak mohl napsat jak to máš pozměnit v tom tvém neznámém příkladu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.228.–
Kartik
~ Anonymní uživatel
41 příspěvků
12. 9. 2016   #7
-
0
-

Min. částečně má pravdu, že každému lze odepsat, že to někde už je... Podle mě spíš pokud někoho štve dotaz, tak prostě neodpoví a je klid ne? Bez angličtiny se obejde, ale umět jí rozhodně není na škodu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.189.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Excel VBA SetFocus — založil KECOnaj

VBA Excel do .exe — založil Sentir

Pole ve VBA Excel — založil Daemon481

Pomoc VBA EXCEL — založil Zbyšek

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý