C++ decode pictures – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C++ decode pictures – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ decode pictures – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
JirkaX0
Newbie
1. 9. 2016   #1
-
0
-

Zdravím,

mám jeden obrázek v png a řeším takovou věc jak ho decodovat do textové podoby ve znění každý pixel obrázku jakou má barvu. 

Jednodušeji: potřebuji projít celý obrázek a zjistit hex barvy. 

Pokud někdo pomůže budu mu vděčný. Uvažuji o použití OPENCV ale nevím jak to je se čtením. 

S pozdravem Jirka

Edit: Pro představu obrázek: http://jpeg.cz/images/2016/09/01/riA2N.png

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.236.–
Reklama
Reklama
q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
1. 9. 2016   #2
-
0
-

Na dekódování můžu doporučit LodePNG. Pak jen ta obrazová data projdeš a zapíšeš si je jak potřebuješ.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
2. 9. 2016   #3
-
0
-

#1 JirkaX
Nepotřebuješ žádnou knihovnu, součástí Windows API je GDI+, použiješ třídu Bitmap a její metodu LockBits a tím dostaneš pointr na data bitmapy, v parametru si můžeš říct v jakém formátu je chceš - RGB, ARGB...

Radek Chalupa
- individuální konzultace, školení programování (C/C++, WinAPI, COM, ActiveX, ATL, C#, NET Framework, MFC)
- vývoj software na zakázku
http://www.radekchalupa.cz
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.51.–
JirkaX0
Newbie
3. 9. 2016   #4
-
0
-

Já jsme vlastně neřekl jednu podstatnou věc, musí to být kompatibilní na raspberry-pi takže na linuxu. :) Tam ty kniHovny od Microsoftu nedostanu. Chtěl jsme to udělat nějak čistě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.236.–
Hayden
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
19. 9. 2016   #5
-
0
-

I am doing preparation to learn C++ so I can make programs. Now what program is the most excellent to do this in? I am from Essay Writing Service I have just little problem Will C# eventually pass C++?

Nahlásit jako SPAM
IP: 202.143.112.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů

Podobná vlákna

DecodeURI české znaky — založil kalašnikov

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý