C+ doplnění do labelu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C+ doplnění do labelu – C / C++ – Fórum – Programujte.comC+ doplnění do labelu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Krpik
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
13. 9. 2016   #1
-
0
-

Dobrý den

Mám tři text boxy a jeden LABEL

Program by měl fungovat:
Label bude mít v sobě číslo 0.V textboxu 1,2 se zapíše 0.Pokud do Textboxu 1 nebo 2 napíší číslo 1 změní se číslo v labelu na 1.
třetí text box bude mít napsán číslo 1 .Nesmí se ale změnit label na 1 ten bude pořád 0.Pokud třetí textbox změním na číslo 0, Číslo v Labelu se změní na 1.

vždy se bude bude měnit pouze jeden textbox .Buttonem se vráti vše do původní podoby tedy Textbox 1,2 bude mít číslo 0.Textbox 3 bude mít číslo 1 a label číslo 0

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.58.–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
13. 9. 2016   #2
-
0
-

Obsluha událostí OnChange, OnClick...

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.81.–
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
13. 9. 2016   #3
-
0
-

#1 Krpik
vzhledem k tomu že jsme v C++ fóru, bylo by dobré upřesnit o jaký typ aplikace jde, tj. pouze WinAPI, nebo MFC,VCL apod. nebo snad CLR v .NET?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.51.–
Krpik
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
14. 9. 2016   #4
-
0
-

#3 Radek Chalupa
pouze WinAPI

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.243.–
Krpik
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
14. 9. 2016   #5
-
0
-

#4 Krpik
Program by měl být něco jako rovnice? 
Tedy D = a*b*c

D= Label
a=Edit1
b=Edit2
c=Edit3

0 = 0*0*1  \\ stav kdy label je v pořádku a nevyhodí hlášku s chybou
1 = 0*0*0  \\ stav kdy label má chybu a vyhodí hlášku s chybou

0 - jako vypnuto , 1 - jako zapnuto

Snad vymyslet něco jako porovnávání 

CO tak zkouším
    bool b1=true,b2=false;         
   
    if(b1 && b2)                            
  printf("pravda");

    else
        printf("nepravda");

    getch();                              

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.243.–
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
14. 9. 2016   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 145 hostů

Podobná vlákna

Vlastnosti Labelu — založil irenic1987

Obrazek v labelu — založil Jakub

Vytvoření labelu — založil CZ_Paja

C# vytváření nových labelů — založil Tomas491

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý