Zdravim všetkých, uploadujem svoju prvu stranku cez ftp protokol. Nainstaloval som si Cyberduck. Vacsina stranky pozostava hlavne z html css js, php je tam minimum. Doplnil som potrebne prefixy, minifikoval subory. Co vsetko by som mal este predtym spravit ? Mam tam aj zlozku node modules. Treba ju nejak upravit ? lebo ako som pozeral zabera vacsinu MB z mojej stranky. Ked som iba skusil nahrat web cez ftp vyhodilo mi to nejakych 20 hodin, a to moja cela zlozka zabera 20 MB.
Asi je to blba otazka, ale budem vdacny ak mi poradite. Dakujem
Fórum › PHP
Upload stranky cez ftp
Tezko rici, co je za problem.
Vetsinou ma hosting nastavene hodnoty download / upload treba 1000kb / 40 kb. Coz je dost neprijemne. Zmenit hosting :)
Jako program pouzivam Far manager nebo nekdo ma rad treba Total commander pro upload pres ftp.
Take si muzes udelat jednoduchy php programek na upload souboru, kdyz tam muzes spoustet php. Ale bez radneho zabezpeceni ti tam pak pomoci neho hacker muze nahravat a mazat soubory :)
<?php
// vypis souboru http://php.net/….scandir.php
$files1 = scandir($dir);
echo '<pre>';
print_r($files1);
echo '</pre>';
// upload http://php.net/…t-method.php
foreach ($_FILES["pictures"]["error"] as $key => $error) {
if ($error == UPLOAD_ERR_OK) {
$tmp_name = $_FILES["pictures"]["tmp_name"][$key];
$name = basename($_FILES["pictures"]["name"][$key]);
move_uploaded_file($tmp_name, "data/$name");
}
}
?>
<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
<p>Pictures:
<input type="file" name="pictures[]" />
<input type="submit" value="Send" />
</p>
</form>
Ale pres php je upload dost na houby, tam si treba zkouknout post_max_size a jine veci. A tez je to omezene max rychlosti serveru pro upload. Obvykle se vic nez 2 soubory najednou nedaji.
Existuje jakysi js/html kod pro upload vice souboru, ktery ten maxupload nejak obchazi, tusim. Ale nepouzil jsem to zatim, jen jsem to videl na nejakem hostinku pro blog, ze tam slo vyklikat treba 10 obrazky, kliknout odeslat a on si to tam nejak pak soukal. Mozna bude treba upravit i ten php kod, mozna nastavit set_timelimit, aby php bezelo dele nez beznych 5s nebo, kolik.
#1 Koder
Takže někam nahráváš nějaký stažený systém? Neptej se co s node modules a vykašli se na nějakou minifikaci. Udělej co je v návodu k instalaci.
Přenos 20 MB by neměl trvat 20 hodin. Tak ověř rychlost a případně zase návod svého hostingu, jak tam dostat soubory.
Víc se poradit nedá.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
FTP upload — založil Hamarič Norbert
C# upload souboru(FTP) — založil CZechBoY
FTP upload - batch skript — založil Jiří
Upload souboru na FTP - accept timeout ?! — založil ingiraxo