Background image – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Background image – PHP – Fórum – Programujte.comBackground image – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
23. 9. 2016   #1
-
0
-

Zdravim,

existuje sposob ako nastavit background image pre php stranku, ktora je zlozena z viacerych sablon (cez php include), tak aby obrazok zasahoval celu stranku vratane miesta kde su vlozene sablony?? vdaka za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.112.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
23. 9. 2016   #2
-
0
-

#1 Sarumanes
Co je to PHP stránka?

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
23. 9. 2016   #3
-
0
-

*.php

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.112.–
Kit+11
Guru
23. 9. 2016   #4
-
0
-

#3 Sarumanes
A co to má společného s background image, když PHP žádné pozadí nemá?

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
peter
~ Anonymní uživatel
2533 příspěvků
26. 9. 2016   #5
-
0
-

Php kod je jakasi smes znaku a programu. Tam zadne pozadi nemas. Co te zajima je css/style background-image nebo html backgroud pro tagy html nebo body, mozna. Kdo vi, moc jsi to nerozepsal. Mozna obrazek, jak to je ted a jak to chces. A mozna i kod. Cili, odkaz na stranku.

pres css se nastavuje pozadi jako
<style>
html, body {background: #fff url(...) repeat 0 0;} // nebo jen jeden tag
</style>

v html
<body style="background: #fff url(...adresa) repeat 0 0;">
<body background="...adresa">
https://www.jakpsatweb.cz/pozadi.html

v js
document.getElementsByTagName('BODY')[0].style.background = "#fff url(...adresa) repeat 0 0;";
nebo pro ie mozna document.element nebo tak nejak

Vse lze vygooglovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:ac46:7f...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

Podobná vlákna

Problém s background-image. — založil matus9595

C++ a winform background-image... — založil Anonymní uživatel

Win32 Load Background Image — založil Kenvelo

TEXTAREA background — založil Tonda

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý