Neduhy windows 8.1 – Chytré telefony, komunikátory a jejich OS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Neduhy windows 8.1 – Chytré telefony, komunikátory a jejich OS – Fórum – Programujte.comNeduhy windows 8.1 – Chytré telefony, komunikátory a jejich OS – Fórum – Programujte.com

 

29. 9. 2016   #1
-
0
-

Dobry den,
rad bych se zeptal jestli nekdo nezna odpovedi na moje otazky :). Pouzivam WP uz 2 roky, sice jsem bohuzel velmi zklamany co se hardwaru tyce, tak protoze jsem nezjistil jak prenes smsky a kontakty na jiny OS, zustal jsem i pres sve neprijemne zkusenosti stale s WP. Konkretne jsem mel 2x lumia 1320, oba dva telefony mi ze dne na den prestali fungovat totoznym zpusobem = chyba sim. U prvniho telefonu jsem neznal plne funkce WP a bal jsem se ze pri RMA mi proste uvedou telefon do tovarniho nastaveni a ja prijdu o vsechno, proto jsem ackoliv jsem telefon mel jen 6 mesicu dal telefon do servisu. Stalo me to 1000,- Kc a jako duvod me bylo receno, ze jednoduse s telefonem moc telefonuji ( doslova tyto slova ). Totiz zadne aplikace, zadny tuning nebo neco podobneho jsem nedelal a nedelam - snad jsem tam mel jen jednu aplikaci a to svitilnu. Po 1 mesici od opravy mi telefon znovu prestal fungovat. Tentokrat mi servis rekl, ze uz to nejde opravit, ze je to protoze se prehriva procesor, ktery ma nedostatecny chlazeni a ze to je na vymenu desky. Poridil jsem si tedy naivne totozny telefon 1320, mel jsem ho taky cca 6-8 mesicu a odesel do vecnych lovist uplne se stejnou chybou. Oba telefony nezniceny ( mam je furt doma a jsou funkcni akorat nejde volat :D ), oba noseny v gumovem pouzdru. Jedine co jsem delal asi abnormalne je, ze mesicne provolam okolo 40-50 hodin - ale sakra kdyz uz nemuzu chtit po telefonu aby telefonoval, tak co potom ? :D.
Tolik na moje rande s Nokiou v rukou Microsoftu ( drive jsem mel nekolik nokii, ale nikdy se Symbianem nebyl takovy problem jako na vyse uvedenych ). Aktualne jsem si poridil treti Lumia 640 XL LTE a rozhodl jsem se zde obratit na radu starsich, kteri by me mohli poradit jak vyresit nektere neprijemne funkce WP.

1) Pri otevreni v IE facebook, se mi nekdy stava ze mam jakoby rozkoceny obraz, ze vidim jen pravou cast facebooku a zbytek neni videt - pomaha prejit jinam na stranku a zase se vratit zpet. Nevite nekdo proc se to deje a jak to vyresit ?

2) Pri prehravani hudby napriklad z itdc.cz nebo youtube.com v jednom z vyse popsanych mobilu bylo mozne pri prahravani zmacknout tlacitko Windowsu a tim se vratit na plochu telefonu a napriklad si precist sms, nebo cokoliv. Na aktualnim WP 8.1 update 2 tato funkce neni. Kdyz vyskocim na plochu, telefon prestane prehravat a ceka nez se zase vratim na prohlizec aby to prehravalo. Vyuzivam ve svem aute hudbu kterou si streamuji pres bluetoo, ale behem prehravani bych chtel s telefonem v pripade potreby delat i neco jineho, jako je napriklad precist si sms / podivat se na cas atp...

3) Podobne jako predesle 2 dotazy je problem se svitilnou. Jen na jednom z tech 3 telefonu co jsem mel fungovalo ze kdyz jsem si nainstaloval aplikaci svitilna, svitilnu zapl a uzamkl obrazovku proto abych pri sviceni nemohl klikat na obrazovku, tak svitilna dal svitila dokud jsem ji nevypl. Tuto funkcni bohuzel muj soucastny telefon nema a nevim jak to nastavit.


Predem dekuji za kazdou radu nebo TIP. Mozna by to vyresilo upgrade na W10 ?

Relaxovat: watch adventure movies | watch fantasy movie | watch romance movie . Dobrá zábava!

Nahlásit jako SPAM
IP: 2405:4800:12cc:9a0a:8929:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý