Zobrazení MySQL hodnot přes SteamID – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zobrazení MySQL hodnot přes SteamID – PHP – Fórum – Programujte.comZobrazení MySQL hodnot přes SteamID – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Seuss
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
7. 10. 2016   #1
-
0
-

Dobrý den, mohl by mi někdo prosím poradit co mám špatně, aby se po přihlášení přes Steam zobrazily pouze hodnoty příhlášené osoby pomocí SteamID, které jsou v MySQL databázi. Aktuálně se bez problému přihlásím, ale žadné hodnoty z mysql databáze se nezobrazí. Děkuji.

celé PHP

<?php
    require ('steamauth/steamauth.php');  
?>
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
  <head>
    <meta charset="Windows-1250">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Test</title>
    <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.0/css/bootstrap.min.css">
    <!--[if lt IE 9]>
      <script src="https://oss.maxcdn.com/html5shiv/3.7.2/html5shiv.min.js"></script>
      <script src="https://oss.maxcdn.com/respond/1.4.2/respond.min.js"></script>
    <![endif]-->
    <style>
        .table {
            table-layout: fixed;
            word-wrap: break-word;
        }
    </style>
  </head>
  <body style="background-color: #EEE;">
    <div class="container" style="margin-top: 30px; margin-bottom: 30px; padding-bottom: 10px; background-color: #FFF;">
		<h1>Login Test</h1>
		<span class="small pull-left" style="padding-right: 10px;">Administrace 1.0</span>
		<hr>
		<?php
if(!isset($_SESSION['steamid'])) {
    echo "<div style='margin: 30px auto; text-align: center;'<br>";
    loginbutton();
	echo "</div>";
	}  else {
    include ('steamauth/userInfo.php');
	?>	
		<br>
		<br>
		<span style='float:right;'><?php logoutbutton(); ?></span>

        <div class="content-loader">
        
        <table cellspacing="0" width="100%" id="example" class="table table-striped table-hover table-responsive">
        <thead>
        <tr>
        <th>steamId</th>
        <th>points</th>
        <th>lastDisplayName</th>
        <th>lastUpdated</th>
        </tr>
        </thead>
        <tbody>
        <?php
        require_once 'dbconfig.php';
        $steamId = $_SESSION['steamid']; 
        $steamprofile['steamid'] = $_SESSION['steam_steamid'];
        $stmt = $db_con->prepare('SELECT `steamId`, `points`, `lastDisplayName`, `lastUpdated`
                        FROM `ranks`
                        WHERE `steamId` = ?
                        ', array($steamprofile['steamid']));
        $stmt->execute();
		while($row=$stmt->fetch(PDO::FETCH_ASSOC))
		{
			?>
			<tr>
			<td><?php echo $row['steamId']; ?></td>
			<td><?php echo $row['points']; ?></td>
			<td><?php echo $row['lastDisplayName']; ?></td>
			<td><?php echo $row['lastUpdated']; ?></td>
			</tr>
			<?php
		}
		?>
        </tbody>
        </table>
        
        </div>


		<?php
		}    
		?>
		<hr>
		<div class="pull-right">
			<i>2016</i>
		</div>
	</div>
  </body>
</html>
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.155.–
Kit+15
Guru
7. 10. 2016   #2
-
0
-

#1 Seuss
Míchat HTML, PHP a SQL dohromady je fakt úžasné. Není divu, že se v tom ztrácíš.

Mělo by tam být tohle: 

$stmt = $db_con->prepare("SELECT `steamId`, `points`, `lastDisplayName`, `lastUpdated`
        FROM `ranks` WHERE `steamId` = ?");
$stmt->execute(array($steamprofile['steamid']));

Doufám, že máš správně velká/malá, neboť "steamId" != "steamid".

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Seuss
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
7. 10. 2016   #3
-
0
-

#2 Kit
v php dělám prvně, hlavní je aby to fungovalo, Děkuji moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.155.–
Kit+15
Guru
7. 10. 2016   #4
-
0
-

#3 Seuss
Pokud v PHP děláš prvně, tak si zvykni na velbloudí notaci u proměnných, tedy místo $db_con používat $dbCon. U databáze naopak hadí notaci, tedy místo `steamId` raději `steam_id`.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý